DIVAT

A szezon legjobb kiegészítői

Szerző:
Szabó Anna
Összegyűjtöttük az idei szezon legütősebb kiegészítőit, melyek meghatározták a téli kollekciók stílusát. A kesztyűk, táskák, sálak mindig kiemelten fontos elemei a téli kollekcióknak.

 

Hosszú kesztyűk

Az alkar közepéig vagy még feljebb érő kesztyűk már a tavalyi szezonban is megjelentek, idén azonban tovább variálták őket a divattervezők. A klasszikus bőr és kötött változatok mellett megjelentek az átlátszó és fényes anyagok is.

A kihagyhatatlan lábszárvédők

A tél egyik nagy dobása a változatos és kreatív lábszárvédők megalkotása volt. A szőrme és kötött változatok voltak a legnépszerűbbek. A látványos kiegészítők között felcsatolható és belebújós megoldásokkal is találkozhattunk.

Kézitáskák

Idén télen a kézitáskák kaptak nagyobb szerepet. Szőrmés és kötött anyagból készültek az idei szezon táskái, általában bőrrel kombinálva. A nagyobb méretű kézitáskák mellett voltak egészen kicsi, pénztárca méretű darabok is.

Extrém kiegészítők

A szezon legfurcsább kiegészítői a sí szemüvegek és kötött sísapkák lettek. Nem éppen hétköznapi képet mutat egy méregdrága szőrmebunda egy kötött sísapkával, de sok tervező választotta a stílusok keverését az idei szezonban, kollekciója megalkotásánál.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL