MÁGIA

Őrangyal rituálé

Szerző:
Szabó Anna
Ha szeretnéd biztosan tudni, hogy őrangyalod éjjel-nappal melletted áll, és a segítségedre siet, akkor ezt a szertartást rendszeresen el kell végezned. Sok sikert kívánunk hozzá!

 

Kellékek


- 1 színes gyertya, amely téged jelképez,
- 6 fehér gyertya,
- 1 füstölő,
- apró tárgy, amelyet mindig magaddal tudsz vinni a szertartás végeztével.


A szertartás menete


Helyezd el a téged jelképező gyertyát az asztal közepére, majd a hat fehér gyertyát egy sorba, az asztal elülső részére. Az értékes, apró tárgyat tedd ezek, és a téged jelképező gyertya közé. Gyújtsd meg a füstölőt, várj kb. 5 percet. Először a saját gyertyádat gyújtsd meg, majd ezt kövessék a fehér gyertyák, kezdve a sor bal oldaláról. Ha már az összes gyertya ég, ülj le, és nézz bele a fényükbe, és mondd: „Helló, univerzum építésze!”. Gondolj az angyali útmutatás és védelem szükségére, és kérd az isteni segítséget, hogy álljon mindig melletted. Kérd meg szellemi vezetőidet, fedjék fel kilétüket előtted, és mondj köszönetet támogatásukért.

Most fogd a becses tárgyadat, tartsd oda minden egyes gyertya fölé, és mondd el mind felett, hogy „köszönöm”! Utolsónak hagyd a téged jelképező gyertyát. Mindkét kezeddel emeld fel az apró tárgyat a magasba, majd ismét mondj köszönetet! A tárgy most már átitatódott spirituális energiával. Ettől kezdve valószínűleg minden alkalommal, amikor a kezedbe veszed, érezni fogod ezt.

Oltsd el a gyertyákat – a fehérekkel kezdve. Először a jobb oldalival kezdd, és innen haladj végig sorban. Tedd az apró tárgyat a pénztárcádba, a táskádba, vagy a zsebedbe, és mindig hordd magaddal. Ha rendszeresen végzed ezt a rituálét, már akkor is érezni fogod az őrangyalok jelenlétét, amikor még csak felkészülsz a szertartás végrehajtására.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL