ANGYALISKOLA

Gazardiel, a Nap angyala felmelegíti a lelkedet a téli hónapokban

Szerző:
Szabó Anna
Gazardiel, a Nap angyala napfénnyel teli edényét nyújtja neked a derűlátásért, ha a téli hónapokban úgy érzed, lemerültél a napfény hiánya miatt.

 

A téli hónapok minden embert megviselnek lelkileg. A napfény hiánya letargiát,depressziót is okozhat néhány érzékenyebb léleknek. Éppen ezért fontos, hogy vedd fel ezekben a hideg napokban Gazardiel angyallal a kapcsolatot. Ő a Nap angyala, ő képviseli a Nap élettő erejét a világunkban. Az ő segítségével magadba zárhatod a napfényt, mely segít átvészelni a téli időszakot. Az alábbi meditáció felmelegíti a testet, lelket.

Gazardiel, a Nap angyala

Gazardiel angyal személyes üzenete: Feladatom, hogy biztosítsam a Nap útját, ami nélkül nem lenne élet a Földön. E mindennapos csodának köszönhetően bármely évszakban élvezni lehet a Nap erejét. Hiába rejtőzik előled a Nap tüze, a téli hónapok alatt, segítségemmel testedbe és lelkedbe viheted derűt hozó erejét.


A Nap meditációhoz keress egy nyugodt helyet, és helyezkedj el kényelmes pozícióban. Vegyél néhány mély lélegzetet, hogy ellazulj, majd csukd be a szemed és kezdődhet a napfény beengedése a szívedbe, lelkedbe.

1. Képzelj magad elé egy sárga, tűzzel teli edényt, ez a Napot jelképezi, amit a kezedbe foghatsz. Lásd magad előtt, ahogy lángol, narancsos, bíbor fényben izzik a tűz a tálban. A lángnyelvek jelképezik a napsugarakat.

2. Szívd magadba háromszor ezt a tündöklő vörösen izzó fényt, vidd el egészen a tested mélyére, és akard, hogy segítsen rajtad. Érezd, ahogy felmelegszik a tested és a lelked.

3. Különösen összpontosíts a köldökcsakrádra, mert ez a benned lévő Nap székhelye, ez az érzelmeid tárhelye.

4. Akaraterőddel képzeld el, hogy egész tested aranyszínben játszik, mert saját napod lángra gyúlt.

5. A napfény ereje a sötét gondolatokat is elűzi, ha engeded, hogy a láthatatlan napfény új életerővel és optimizmussal töltsön fel. Erre nagy szükséged van a szürke, hideg hónapokban.

6. Gazardiea következőket üzeni: „Én, Gazardiel angyal a szeretet és a fény erejével segítek, hogy magadba zárd a napfény éltető erejét, és bármikor felmelegedhess, ha rá gondolsz.”

7. Ne feledd megköszönni Gazardie segítségét.
A téli hónapokban végezd el ezt Gazardiel gyakorlatát, amikor csak szükséged van rá, hogy felemelje a lelked.


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL