DIVAT

Téli eklektika D&G módra

Szerző:
Szabó Anna
A szezon összes vezető stílusjegye megtalálható az idei D&G kollekciókon. A kreatív divattervezők a különböző stílusjegyek keveredésével alkották meg a legújabb kollekciójukat.

 

Kötött mini ruhák

A kötött ruhák tipikus téli kreációk. A két elit divattervező is megalkotta saját darabjait a norvég minták és a csavart minták variálásával. A jellegzetes D&G lábszárvédők is minden modellen ott voltak.

Norvégmintás kabátok

A norvégminták teljesen magukkal ragadták a divattervezőket, és a sáltól kezdve a nadrágokon keresztül a pulóvereken és szoknyákon át még a kabátokon is szarvasokat meg hópelyheket láthatunk.

D&G lábszárvédők

A divattervező páros kedvencei az idei szezonban a lábszárvédők lettek. Mindenféle változatot terveztek kötött és szőrme anyagokból. A norvég minta természetesen itt is mindenhol visszaköszön.

Szőrme és prém kombinációk

D&G az elegancia jegyében tervezte meg a szőrme kabátokat az elit rétegnek. Remekül mutatnak egy mini ruhával, vagy akár egy mintás leggingsel.

Hatalmas kötött sálak

A norvég minta őrület a sálakat sem kerülte el. Ha az öltözet egyéb darabjairól véletlenül lemaradt volna ez a minta, akkor egy hatalmas kötött sállal pótolták ezt a rafinált és megszállott divat kreátorok.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL