ANGYALISKOLA

Az igazság és a szabadság angyalai

Szerző:
Szabó Anna
Az igazság kimondása nem mindig könnyű, de az biztos, hogy minden titokra előbb-vagy utóbb fény derül. Az igazság pillanatai lehetnek fájdalmasak, de mindig magukban hordozzák a felszabadulást.

 

Az igazság kimondása fontos, de nem összetévesztendő a bántó ítélkezéssel. Sokan összetévesztik az őszinteséget a kíméletlenséggel, és meggondolatlanul bántanak másokat negatív kritikájukkal. Nem könnyű megtalálni a helyes módját az igazság tálalásának, mert könnyen megbánthatunk vele másokat akaratlanul is. Ha neked is problémáid akadnak néha a túlzott őszinteséggel, akkor Hadakiel, az igazság angyala tud neked segítséget nyújtani abban, hogy megtaláld a legmegfelelőbb szavakat az igazság kimondására.

Hadakiel az igazság angyalának üzenete: „Megmutatom neked az igazság aranymérlegét, de arra kérlek, ne keverd össze az igazságot a rosszfajta ítélettel. Talán túl szigorú vagy önmagadhoz és másokhoz egyaránt. Az is lehet, hogy őszintének gondolod magad, de mások szemében nézeteid merevnek, sőt intoleránsnak tűnhetnek. Ha úgy érzed, foglalkoznod kellene a kérdéssel azért, hogy javítsd az életed minőségén, hívj segítségül, mielőtt megszólalsz.


Könyörgés Hadakielhez: „Hadakiel, Hadakiel, Hadaiel, légy velem, és adj tanácsot, mielőtt megszólalok. Ne hagyd, hogy olyas valamit mondjak, amit később megbánok, és segíts, hogy diplomatikusan fejezzem ki a véleményemet. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretetés a fény nevében.”

Az őszinteség felszabadít

Az őszinteség nehéz dolog. Néha magunknak okozunk kellemetlenséget azzal, hogy nem akarunk másokat megbántani. A túlzott kíméletesség az előz helyzet ellentéte. Ez sem célravezető.

Pedael angyal üzenete: Sokféleképpen kereshetsz felszabadulást. Előfordulhat, hogy a munkahelyeden vagy egy kapcsolatban belekerültél egy helyzetbe, és nem tudod, hogyan lépj ki belőle, különösen, ha ez másokra is hatással van. Könyörögj hozzám szerető szándékkal, és kérd ki a tanácsomat, hogyan legyél szabad anélkül, hogy a szükségesnél jobban megbántanál vele másokat. Ha készen állsz arra, hogy türelmes légy, és a nevemben nap, mint nap szeretetet és fényt küldesz a problémára, megtaláljuk a megoldást.

Ha Pedael segítségére van szükséged, a következőképpen könyörögj hozzá: „Pedael Pedael, Pedael, ki kell szabadulnom ebből a helyzetből, segíts, hogy ne bántsak másokat a kelleténél jobban, de fel tudjak szabadulni. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

Minden nap végezd el a könyörgést, míg látszólag maguktól meg nem oldódnak a dolgok.

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL