2018. augusztus 19. - Huba
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. augusztus 19. - Huba
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Karmafeloldó szertartás

E.R.

A karmát képtelenség mágiával feloldani. Ezek olyan leckék, amelyeket meg kell tanulni, a karmikus tartozásokat pedig ki kell egyenlíteni. A gyertyamágia azonban segít megérteni jelenlegi helyzetedet, és elfogadni, hogy a tartozást ki kell egyenlíteni a továbblépés érdekében.

 

A karma az ok-okozat törvénye. Végül minden egyensúlyba kerül, de elképzelhető, hogy több életet is le kell élni, amíg ez megtörténik. Következésképpen előfordulhat, hogy csak a következő életedben kapod vissza mindazt, amit az egyikben elkövetsz. Ez végtelenül lesújtónak bizonyul, hiszen nincs tudatos emléked arról, hogy bármi rosszat tettél volna, jelenlegi életedben tehát jóval nagyobb adag balszerencsét kapsz, mint amit megérdemelnél.


Amire szükséged lesz…


Szükséged lesz egy gyertyára, ami téged jelképez, három gyertyára, amelyek szimbolikusan az életedben fontos szerepet betöltő személyeket jelképezik, és négy gyertyára, amik az isteni segítséget és védelmezést jelképezik. A legjobb erre a célra a fehér színű gyertya.


A szertartás menete


Helyezd a téged jelképező gyertyát az asztal közepére, ezt kövessék a számodra fontos személyek gyertyái, és végül az isteni segítő gyertyák, a következő sorrendben: kelet, dél, nyugat és észak. Ülj le kényelmesen, tekinteted meredjen a saját gyertyádra. Ismerd be, hogy elkövettél hibákat mind ebben, mind a korábbi inkarnációid során, és hogy a jövőben igyekezni fogsz, hogy helyesebben cselekedj. Természetesen ezt akkor teheted meg, ha valóban szándékodban áll helyesebben cselekedni.

Most nézz rá az életed fontos személyeit jelképező gyertyákra, és mondd el nekik, mennyire szereted őket, majd azt is, hogy mennyire fontosak számodra. Miközben így teszel, felmerülhetnek a gondolataidban bizonyos személyek. Mondj nekik bármit, amit csak jónak látsz, hiszen nincs korlátozva, hogy hány emberhez beszélhetsz.

Végül szólj az isteni útmutató gyertyákhoz, ismerd be esendőségedet, és kérj mennyei segítséget, hogy vissza tudd fizetni karmikus tartozásaidat. Kérj megbocsátást, és mondj köszönetet az összes segítségért, amit majd kapni fogsz.

Ülj tovább néhány percig, és engedd szabadjára a gondolataidat. Lehet, hogy itt és most hasznos betekintést nyersz a dolgokba, és ez segít majd felülkerekedni a nehézségeken. Ha úgy érzed, készen állsz, oltsd el az életed fontos személyeit jelképező gyertyákat, de közben mondj köszönetet nekik. Ez után oltsd el az isteni útmutatás gyertyáit, de most is mondj köszönetet. Végül emeld magasba a téged jelképező gyertyát, és köszönd meg, hogy az az ember lehetsz, aki vagy, és hogy meg van az erőd és képességed ahhoz, hogy a karmikus tartozás érdekében változtatásokat hajts végre. Oltsd el a gyertyát, majd folytasd tovább a napodat. Ismételd meg ezt a szertartást olyan gyakran, ahányszor csak szükséges.

 

Richard Webster
Gyertya mágia
(Édesvíz Kiadó)

Ha fújtál már el valaha életedben születésnapi gyertyát, miközben elsusogtál magadban egy kívánságot, valójában a gyertyamágiát alkalmaztad. Ez a mindenki által ismert és mókás módja vágyaink kinyilvánításának, de ha valóban valóra szeretnéd váltani álmaidat, segítségedül szegődik ez a praktikus kézikönyv.

Richard Webster hipnoterapeuta és tanító, aki a világot járva okkult témájú foglalkozásokat és előadásokat tart. Most megtanulhatsz tőle varázsolni, szertartásokat végezni, jósolni a jószerencse, a szerelem, a bőség, a védelem, a gyógyítás és a boldogság érdekében.

Miért is korlátoznád kívánságaidat évi egy alkalomra? Kezd el valóra váltani összes vágyadat most, a gyertyamágia segítségével!


 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Napi Tarot - Vasárnap

Napi Tarot - Vasárnap

A Bolond nem tesz mást, mint a véletlenre és a megérzésére hagyatkozva választ magának útirányt.

Tovább »
A vasárnapi nap angyalüzenete

A vasárnapi nap angyalüzenete

Jophiel arkangyal - Helytelen csapdába esettség érzése. Túlzott fókusz az anyagiakra. Negatív, vagy félelem alapú gondolatok.

Tovább »
A napi jóslat Számodra - Vasárnap

A napi jóslat Számodra - Vasárnap

Tudd meg, melyik erő áll ma melletted, mit kell, vagy mit nem szabad tenned a mai nap.

Tovább »

Kalkulátor

A színek ereje

Milyen színek vesznek körül? Milyen színű ételeket fogyasztasz? Ha egy szín túlságosan jelen van életedben, az nagy jelentőséggel bír. Mint ahogy az is, ha az egyik hiányzik belőle. Válaszd ki, melyik az, és tudd meg, mire van szükséged és mit üzen neked.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tőke Zoltán

Hangterapeuta

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tőke Zoltán

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép