ÁLLATI CUKISÁGOK

Spánielek karácsonya - a faállítás

Szerző:
Szabó Anna
Védenceink hatalmas megtiszteltetéshez jutottak, melyért ezúton is szeretnénk köszönetünket kifejezni a Zoodom Üzlet vezetőinek és segítőkész eladóinak. December 4-én felállíthattuk a Spánielek Karácsonyfáját, egyúttal helyet biztosítottak számunkra egy adománygyűjtő konténer kihelyezésére

 

Sokan úgy gondolják, ők nem tudnának támogatni nagy összeggel, a kicsit nem éri meg elutalni (pedig bizony sok kicsi sokra megy), nem tudna egy zsák tápot megvenni, de ha meg is veszi, az hogyan jut el a célállomásra, egy-két kilót többe kerül postán elküldeni, mint maga az adomány.

Erre a problémára nyújt megoldást a kihelyezett konténerünk. Ha arrafelé jár és bevásárol, csak egy konzervvel, samponnal, kutyatállal (de akár nyakörvvel, pórázzal, játékkal, kisebb csomag táppal), bármi aprósággal többet tesz a kosárba és fizetés után a konténerünkben elhelyezheti. Bízunk benne, itt most majd bebizonyíthatjuk, hogy sok kicsi tényleg sokra megy.

De ha csak betér a Lurdy házba, hogy szeretteinek ajándékot nézzen, vagy a napi bevásárlást intézi, kérjük, jusson eszébe beszaladni az üzletbe és a mi kis Védenceinknek egy aprósággal kedveskedni.

A felállított Karácsonyfák egyikét a még gazdikereső mentvényeink képe díszíti, bár a faállítás alkalmával közülük többen ígéretes jelöltekkel találkoztak, de folyamatosan érkeznek újabb segítségkérések, így sajnos nem kell attól félni, nem lesz kivel örülnünk adományaiknak.

December 18-án várunk mindenkit szeretettel, aki szeretne velünk együtt örülni az ajándékoknak, aki szeretné megismerni az ajándékozottakat, vagy szeretne megismerkedni munkánkkal, velünk.

 

Spánielmentés naptár 2011

2011 január 01 - még ki lehet bírni naptár nélkül, január másodikán már hiányozni fog, harmadikán pedig ott a kijózanodás, hogy nincs hova felírni a kutyás programokat.

Ennek elkerülése érdekében, és hogy nekünk legyen miből etetni a falkát: Spánielmentés 2011 naptár rendelhető a spanielmentes2011naptar@gmail.com

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezned kell a Javascript használatát, hogy megtekinthesd a címen.

Sokaknak elég a tudat, hogy segítenek, mi viszont örülünk, ha cserébe adhatunk is valamit.

Az idei év első közös sikere az elkészült spánielmentés 2011 évi naptára amit cserébe adunk mindazoknak, akik az Unicredit Banknál vezetett alábbi számlaszámunkra:

1091 8001 - 0000 0098 - 4487 0000
1000,- forint adományt utalnak,
és a közleménybe beírják
: Naptár 2011.

Kérjük, hogy a nevet és a postázási címet a fenti e-mail címre pontosan adjátok meg.

!

Mit vétett vajon ez a kis ártatlanság, hogy sintértelepre került? És milyen karácsony vár Rá?

Talán nem is hinnéd Kedves Olvasó, hogy rajta kívül még hányan kerültek erre a sorsra! Kérünk Benneteket, segítsetek rajtuk, mert ebbena a hidegben, fagyban nincs már jövőjük! Hátha valamelyikük megtetszik, és karácsonyra hűséges társaddá szegődhetne.

A gazdikereső kutyusokat itt találod >>>

De ha nem tudod magadhoz venni egyiket sem, akkor legalább segíts abban, hogy segíthessünk, és élelmük, meleg takarójuk legyen!

Kedves Olvasók!

FOGJUNK ÖSSZE, ÉS SEGÍTSÜNK AZ ÁRVA SORSRA JUTOTT KUTYUSOKON!

Ha mindenki csk 10-20 dkg kutyatápot adományoz, akkor rengeteg életet megmenthetünk! Nekünk talán 50 Ft-ba kerül, amit sokszor értelmetlen dolgokra is elpazarolunk! NEKIK AZONBAN AZ ÉLETÜK MÚLHAT RAJTA!

Minden segítséget hálásan köszönünk a kutyusok nevében! Budapesten és környékén minden adományért személyesen is elmegyünk! Ha azonban személyesen hozod el hozzánk adományodat, akkor még ajándék könyvvel is kedveskedünk Neked - hálánk jeléül!

Ha segítenél, kérjük, írj a szerk@noiportal.hu e-mail címre!

 

*****

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL