Különleges kényeztető kezelések ünnepi hangulatban


Nyugodtan beállhatsz a Royal garázsába, a parkolás ára legyen a mi gondunk.. Feledd el a parkolóórát, a nyüzsgő utcai forgatagot. Lépj be a Grand Royal elegáns, csendes birodalmába és máris eléd tárul a szépségszalon szinte valamennyi kincse.

Luxus Gyémánt Vitalizáló arckezelés

Karácsony felé a természetesség és a csillogás felé fordul szinte minden női szempár. A gyémánt és megannyi féldrágakő őrleményét tartalmazó krémek évezredek bőrfiatalító titkait fedik fel előtted, ha egy Gyémánt arckezelést választasz.

A kezelés ideje: 90 perc.

Arcodat és testedet egyaránt kényeztetheted a Privilege Gyöngy rituáléval. A tengeri eredetű, csillogó , pergő gyöngyszemek, a lágy krémek ,a halk zene, a Thai lávakövekkel végzett masszázs valóban feledteti a mindennapok megpróbáltatásai. A gyöngyből készült hatóanyagok serkentik a sejtek anyagcseréjét, táplálják, feltöltik a bőrt. Az arcbőr különösen szép , természetes fényűvé válik. A rituálé közben minden egyes perc, minden mozdulat a test- ,szellem-és lélek felfrissítéséért történik.

A Thai lávakövekkel végzett masszázs serkenti az izmok működését, az izületek mozgatása könnyebbé válik. A rituálé a teljes arc –és test kezelését jelenti.

A kényeztetési idő: 90 perc.

Privilege Arany Rituálé

Az arany nektár és a rituálé megelőlegezi az ünnep fényét. Az Orcholeuca alga kivonatot tartalmazó krém javítja a bőr hidratáltságát. Az előmelegített , lágy arany nektár jótékony hatása Kleopátra óta ismert. A teljes testet beborítjuk fénylő , csillogó arannyal. A Thai lávaköves masszázs ezen rituálénak is elengedhetetlen része. Válaszd az Arany Rituálét és élvezd az arany nektár bőrtápláló bőrfeszesítő , szépítő hatását. A rituálé a teljes arc –és test kezelését jelenti.

A kényeztetési idő: 90 perc.

Az Obszidián-Ónix féldrága köveknek különleges, gyógyító, energiát közvetítő tulajdonságait ősidők óta kutatják, keresik. A kedvező tapasztalatok emberöltőkön át gyűltek és a modern kor tudományának is szerves részévé váltak.

A Royal Germaine Szépségszalonban az Andok hegyeiből származó fekete obszidiánokat és fehér ónix köveket használnak az izomstimuláló, kényeztető masszázshoz. A kézzel , szinte tökéletesre csiszolt , üveges fekete 39 obszidián követ felmelegítik. A kövek eltérő méretűek , így a masszázs végzése közben a megfelelő méretű követ helyeznek fel az érintett pontra és ezzel végzik a masszázst. A teljes féldrágaköves masszázs során szinte minden eddig ismert masszázsfogással megismerkedhetsz. Az arcon inkább a méregtelenítő nyirokmasszázst végzik. A chakra pontok érintésével a testben végbemenő energiaáramlásra hatnak kedvezően. Egyes különleges formájú kövekkel az izomstimulálás , fájdalomcsökkentés a legfőbb cél. A tenyéren és a talpon a reflexzóna pontokat stimulálják.

A fehér ónix köveket jéghideg vízben hűtik. A szívtől távolabbi pontokon helyezik el őket, hogy a vérkeringést ezzel is fokozzák.

A lávaköves masszázs igazi időutazás az emlékekben , mert masszázs közben minden gond és napi feszültség a feledés homályába merül. . A legjobb technika a test és a lélek teljes felfrissítésére. A masszázs ideje 60 , vagy 90 perc attól függően kinek mennyi ideje van a teljes ellazulásra.

Nautilus Ceyloni Fűszeres masszázs tengeri kagylókkal. Egy ázsiai fűszerkertbe léphetsz. A fahéj , a tikfa , az orchidea illatát idézi fel benned a kabin atmoszférája, az előmelegített lágy krémek. Egy csodában lehet részed. Hallhatod a tenger morajlását , a kagylókban süvítő meleg tengeri szelet.

A különleges formájú , szintén előmelegített kagylók kellemesen érintik a bőrt, frissítik az izmokat. A masszázs üteme, táncos ritmusa, megfelelő keménysége felébreszti az érzékeket, Ázsia nyüzsgő, színes forgatagára emlékeztet. Kényeztetési idő 60 perc.

Néhány szót a szalonról: Egy 5 csillagos szállodában, mégis közvetlen hangulatban!!!

Nem kell izgulni, hogy lejár a parkolóóra, hiszen a parkolás ingyenes. A környezet elegáns, mindenki udvarias és rugalmas. Valóban a figyelem középpontjába kerülhetsz. Fizethetsz bankkártyával, üdülési csekkel. Bármely kezelést. megvásárolhatod szeretteidnek is egy ajándékutalvány formájában. 


e-mail: info@royalszepsegszalon.hu

További információért látogass el a Royal Szépségshop oldalára >>

 


SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL