ANGYALISKOLA

Repülj az ég angyalával

Szerző:
Szabó Anna
A lelki tudatosság kiterjesztésével lehetőséged nyílik arra, hogy Sahaquiellel, az ég angyallal repülj. Szabadítsd fel a lelked, és szárnyalj egészen ez égig!

 

Határ a csillagos ég

Sahaquiel az ég angyala egészen az égig, és még azon is túl tágítja a horizontodat. Sahaquiel üzenete: Aranyszárnyakon szállj velem az ég felé, szárnyaljunk együtt a mennyei kékségbe, mint Nap Atyánkat vágyó aranygalamb. Fokozatosan felfedem előtted titkaimat, mert csak az ég szabhat határt, ha energiáid és lelkesedésed felszabadítja a lelked. Tudnod kell, hogy a horizont tágítása kettős folyamat. Először is tisztában kell lenned saját világod fizikai határaival, hogy meg tudd becsülni valószínűsíthető mozgásteredet. Csak ekkor tudod igazán kiterjeszteni lelki tudatosságodat, hogy megfeleljen az új horizont által támasztott kihívásoknak.

Hívd az ég angyalát!

Ha szeretnél Sahaquiel angyallal találkozni, akkor a következőképpen hívd: „Sahaquiel, Sahaquiel, Sahaquiel, segíts kitárni a belső és külső horizontjaimat. Tudom, hogy még fel kell ismernem életem valódi lehetőségeit, de szerető támogatásod mellett csak az ég szabhat határt. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

Uriel légzőgyakorlata a horizontok kitágításáért

Ha úgy érzed, akadályok vannak a lelki szárnyalásod útjában, akkor próbáld ki az alábbi légzőgyakorlatot! Uriel légzőgyakorlata segít elégetni azt a dolgot, ami a horizontod kitágításának útjában áll.

1. Tegyük fel, hogy szélesíteni kívánod a látókörödet, vagy lelkileg, vagy pedig csak úgy általánosságban nézve.

2. Először is gondold át, mi tart vissza attól, hogy egy boldogabb jövőképet alakíts ki.

3. Írd le egy papírra mindazt, amit megváltoztatnál, vagy szeretnél elégetni az elmédben, testedben vagy a lelkedben. Lehet, hogy ez egy szokás, vágyódás, emlék, sérelem, vagy tulajdonság.

4. A papírt tedd a zsebedbe.

5. Állj fel, nyújtsd ki a karod a fejed fölé, amilyen magasra csak tudod, majd hunyd be a szemed, hogy érzéseidre, és ne a látottakra koncentrálj.

6. Kinyújtott karoddal könyörögj Urielhez: Uriel, Uriel, Uriel, küldd el tiszta tüzed a karomon át a testem mélyére, hogy megszabadítson ( attól a dologtól, amit leírtál). A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében”.

7. Képzeld ( az is lehet, hogy valóban érzed), hogy a tűz gyógyító energiája leáramlik a karodon, majd a gyomrod körül (a kördökcsakránál) kering, itt van az érzelmeid helye, amit a tűz megtisztít és egyensúlyba hoz.

8. Mondd magadnak, hogy ez állandó, és a gondolat megerősítéseképpen égesd el a papírt, és temesd el a hamut, vagy mosd el.

9. Köszönd meg Urielnek a segítséget!


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL