Ajándék tippek a legkisebbektől a legnagyobbakig

 

Ajándékötletek, szállítási információk, karácsonyi kedvezmények egy csokorban.

Több éves baba webáruház tapasztalattal a hátunk mögött elmondhatjuk, mindig van érdeklődő, aki 24.-én délelőtt, délben telefonálva aznap szeretné a karácsonyfa alatt tudni az ajándékot 300 km-re tőlünk, vagy személyesen átvenni a 3 emberes házikót 1 órán belül 24.-én délután, esetleg ajándékötlet kérni kiszállítással az utolsó pillanatban. Természetesen ők vannak számszerűleg kisebb arányban, azonban az újév „Hogy teltek a karácsony előtti kiszállítások?” válaszainak általában ők a főszereplői.

Megszüntetni mindezt nem szeretnénk, azonban 2010-ben már baba portálként segítséget kívánunk adni ajándékötletek terén, melyik babás és játékos partnerünknél meddig lehet leadni az online rendelést házhozszállítás esetén, hol lehet még az utolsó pillanatban is átvenni személyesen a megrendelt ajándékot.

Talán a pár hetes, hónapos babáknak jelent igazán fejtörést a karácsonyi ajándékozás, hiszen ők - bár ha már tágranyílt szemekkel figyelnek is - még nem igazán vesznek részt a karácsonyi hangulatban. Számukra olyan gondoskodó egyben praktikus ajándékokat ajánlunk, amelyek hosszabb távon is használhatók.

Amennyiben a környezettudatosság felé kacsintgatsz, új termékkörünk a mosható pelenkák karácsonyi szettjeit ajánlanánk első körben. Tapasztalt partnereink a karácsonyi kedvezmények mellett plusz ajándékokkal, egyedi csomagolással is kedveskednek vásárlóiknak. Választhatsz akár Bummis, BumGenius, Kushies, Monapel, Mamabless, ImseVimse mosható pelenkát ajándékba, a hasznos meglepetés mellett véded környezetünket is.

A klasszikussal általában nem lehet melléfogni. Ezért ajánljuk babáknak ajándékötletként a hintákat és játszószőnyegeket, amelyeket már egészen kicsi kortól használhat az ajándékozott, a hintát típustól és funkcióktól függően akár pihenőszékként vagy bölcsőként, ringatóként is. Hasonlóan kellemes meglepetés lehet egy komplett babaszoba textil csomag, amely az ágyneműn kívül tartalmaz rácsvédőt, játéktartót is. Babatextilekből karácsonyi csomagokkal készült partnerünk a Relax babatextil webáruház is.
A babaápolás a mindennapok finom gondoskodását is jelenti egyben, amelynek egyik új képviselője oldalunkon a Babé márka. A karácsonyi ünnepekre ők 15% kedvezménnyel és plusz ajándékokkal készültek, hogy a picik bőre az újévben is selymes tapintású maradjon.

Pici babáknak ajánljuk még az anyukák súlyát teljes mértékben tiszteletben tartó tortákat, az egy-, két- háromszintes pelustortát! Ünnepi díszcsomagolásban, praktikus kiegészítőkkel igazán örömteli meglepetést szerezhettek a fa alatt.

Nagyobb babáknak ajánlanánk a több funkciós Kemby és Minimonkey termékeit (kenguru és függőágy együtt, pelenkázótáska és babahordozó egyben, autósülésbe is csatlakoztatható hálózsák), amelyek december 31.-ig, egy meghosszabbított akció keretében 10-20% kedvezménnyel vásárolhatók meg.

Kislányok, kisfiúk esetében természetesen a karácsony elmaradhatatlan kellékei a babakonyhák, komplett konyhai kiegészítőkkel, babaházak teljes személyzettel és vendégsereggel, a vonatszettek és terepasztalok – kisfia mellett apának is -, barkácsszettek, csocsók. Mindezekből találtak méretben és árban is széles választékot Eichhorn, Goki, KidKraft, Smoby, Step2, ToysPure, Écoiffier márkák képviseletében. Bár általában kültérre használják, azonban nagyon jól mutatnak a karácsonyfa alatt a futóbringák (YBike), a BoBo-car egyedi járgány (2-99 éves korig), a Baby’s Shop UK igazi angol autói.

Az elmúlt évekhez hasonlóan reméljük az idei karácsonykor is sok gyereknek szereznek örömet a klasszikus hintalóval (nyerít, vágtat, puha plüss) és hintapónival, amelyet most partnerünk 20% kedvezménnyel kínál a készlet erejéig.

Ahhoz, hogy a fentiek ne csak ötletek maradjanak, látogass el portálunkra, ahol képekkel illusztrálva, részletes leírások által ismerheted meg partnereink kínálatát, és amennyiben még halogatnád a végső döntést, vess egy pillantást ünnepi kiszállítás összefoglalónkra, nehogy lemaradj a nagy kedvencekről vagy az egyedi darabokról.

Nemcsak újban gondolkodsz? Vagy van jó minőségű használt babaruhád, játékod, egyéb babafelszerelésed?

A Bababirodalom aukciós piactér kitűnő megoldást kínál!

Esetleg egyedi, a kisbabád arcocskájával díszített ajándékkal lepnéd meg szeretteidet? Erre is van ötletünk! Neked ajánljuk a Bababirodalom egyedi fotós ajándék szolgáltatását!

Szeretettel várunk,

Bababirodalom baba portál

Látogass el a Bababirodalom oldalára, 
hogy könnyebb legyen a választás >>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL