ANGYALISKOLA

Nem számít, hol tartasz életed útján, mindig elkél a fejlődés

Szerző:
Szabó Anna
Adnachiel angyal készen áll arra, hogy szemedet új és izgalmas horizontokba vigye. Elhozza számodra a fejlődés csodálatos lehetőségét, hogy látomásaiddal és tetteiddel megvalósíthasd álmaidat.

 

Először is optimizmusra van szükséged a látnoki képességeid erősítésére, majd a jövőkép megvalósításához kell határozottság és kitartás. Adnachiel az optimizmus angyala, mély bölcsességgel megsokszorozza erődet, és felemel az ég felé. Ha a szíveddel is részt veszel az élet játékában, akkor a csillagos ég a határ. Repülj együtt ezzel a csodálatos angyallal egy ragyogóbb jövő felé!

Az angyalok melletted állnak

Az év utolsó hónapja a hátra- és előretekintés ideje. A Nap angyalai felemelik a lelkedet, ha erre van szükséged, Adnachiel megadja az esélyt, hogy szabadon fejleszd magad, és alapozz mindarra, amit ebben az évben elértél. Adnachiel nemcsak azt mutatja meg, hogy miként gyűjts erőt a jövő elképzelésére, hanem, ami még fontosabb, abban is segít, hogyan váltsd valóra ezeket az elképzeléseket. Zadkiel, a Jupiter uralkodó angyala pedig segít megőrizni a lelki tisztaságodat, miközben elhozza neked a bőséget, amire dolgaid menetéhez szükséged van. A többi angyal pedig utat mutat a belső és külső horizontjaid tágítására.

Fejleszd magad minden nap!

Ahhoz, hogy az angyalok segíteni tudjanak neked, a te munkádra is szükség van. Fejleszd magad minden nap, egy-egy angyali könyörgéssel! Mindegy melyiket választod a sok közül, melyeket már közzétettünk ebben a rovatban, a lényeg, hogy folyamatosan fenntartsd ezekkel a csodás lényekkel a kapcsolatot, és dolgozz a saját lelki fejlődéseden. Fordulj Adnahielhez a lelki fejlődésért! Így könyörögj hozzá: „Adnachiel, Adnachiel, Adnachiel, kérlek, segíts a pozitív jövőkép kialakításában, és a belső gátak elégetésében a lelki fejlődésem érdekében. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

Az alábbiakban megerősítéseket találsz Adnachiel angyalhoz. Ne feledd, ha a megerősítéseket választod, a lehető leggyakrabban, naponta legalább kétszer mondd el őket, amíg változást nem érzel.

A jövővel kapcsolatos derűlátásért: „Adnachiel, megérdemlem, hogy derűlátó legyek a jövőbeli lehetőségeimmel kapcsolatban, mert itt az ideje, hogy megszabaduljak az önbizalomhiánytól, és olyan dolgot válasszak, ami fejleszti az adottságaimat, és nagyobb elégedettséggel tölt el.”

A reális látásmódért, az összpontosításért: „Adnachiel, tudom, hogy nem elég álmodozni, ha szélesíteni szeretném a látókörömet. Támogatásoddal magabiztos leszek, és a jövőképemre, valamint céljaim megvalósítására koncentrálok.”

A lehetőségek meglátásáért: „Adnachiel, tudom, hogy az élet nap, mint nap lehetőségekkel ajándékoz meg engem, melyek mellett gyakran vakon elsétálok. Kérlek, segíts, hogy meglássam azokat a lehetőségeket az életben, melyek álmaim megvalósításában támogatnak, és adj hozzá elég erőt és bátorságot, hogy élni tudjak velük.”

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL