Pirosban a Starbucks

 

Érzékszerveket kényeztető italok és ételek, lelket melengető beszélgetések – ez lehetne a Starbucks karácsonyi időszakának új szlogenje, hiszen a kávézólánc budapesti üzleteinek minden szegletét belengi már a karácsonyi hangulat. A baristák stílusosan piros kötényben, fejükön hol télapó sapkával, hol rénszarvas agancsokkal szolgálják ki a vendégeket, akik élvezve az ünnepi hangulatot szívesen kóstolgatják a karácsonyi italok mellé dukáló finomságokat.

Karácsonyi kávékülönlegességek

A WestEnd-beli és az újonnan megnyílt Mammut üzlet is karácsonyi díszekben pompázik már, a kóstolók sorában pedig új, csak a téli szezonban kapható kávékülönlegességek és édes sütemények tűnnek fel. A sült gyömbéres kalács ízét idéző Gingerbread Latte kétségtelenül a tél egyik kedvence, amely a könnyed, Fűszeres Muffinnal kiegészítve egyenesen kihagyhatatlan. Hasonlóan édes kényeztetés a karamellában gazdag Toffee Nut Latte is, ami a baristák szerint a Narancsos Nugáttortával az igazi. A Starbucks által még karácsonyi italként kínált Mocha Pralini az étcsokoládét és mogyorót kedvelőknek tökéletes választás. Az ital mellé a Starbucks Diós-csokoládés tortát ajánl, ami leginkább nagymamáink imádott zserbójára emlékeztet.

5 évig érlelt kávészemek

A Starbucks üzleteiben kapható karácsonyi ital- és ételpárosításokat egy speciális szemes kávé egészíti ki, melyet Christmas Blend néven, díszcsomagolásban találhatunk meg a polcokon. Ez a kávé egy valódi különlegesség, hiszen bár 1984 óta létezik, íze minden évben kicsit más. A Christmas Blend kávékeverék titkát az indonéz kávémagok jelentik, melyeket évekig pihentetnek. Az eredményre érdemes várni, hiszen - ahogy nevében is őrzi - édes és fűszeres ízeket is tartalmaz, így könnyen párosítható a Starbucks többféle desszertjével is, de otthon készült finomságainkkal is.

Karácsonyi meglepetések

Ha még nem tudjuk, mivel lepjük meg karácsonyra szeretteinket, akkor irány valamelyik Starbucks üzlet, ahol számos ajándékötlet lapul a polcokon: a piros és zöld színekben pompázó, hópelyhekkel díszített bögrék, vidám termoszok, smaragdvörös french press kávéfőzők közül bármelyik örömet okozhat a karácsonyfa alatt. Sőt, az üzletekben novembertől kapható plüss rénszarvas révén még a legkisebbeknek is találhatunk ajándéknak valót. Ráadásul a csomagolással sem kell bajlódnunk, mivel ajándékdobozban is kérhetjük a termékeket.

A rászorulókról se feledkezzünk meg!

A Starbucks baristái összeállítottak pár ajándékcsomagot és erre buzdítják az üzletbe betérőket is.

Miről is van szó?

Karácsonykor, a szeretet ünnepén nem szabad elfeledkeznünk azokról a nélkülöző családokról sem, ahol a karácsonyi bevásárlás nem kis nehézségekbe ütközik. A kávézó ezért az ünnepek előtt külön gyűjtést szervezett. Az üzletekben elhelyezett fonott kosárban, december 20-ig várják az egyéni felajánlásokat, mely lehet akár egy labda, egy meséskönyv, de egy tolltartó is. Bármi, ami egy nehéz körülmények között élő gyermek arcára mosolyt csalhat, amikor kinyitja a csomagot. Az ajándékcsomagok még Szenteste előtt egy Nógrád megyei községbe, Becskére kerülnek, természetesen a gyerekek tudta nélkül. Így lesz igazi a meglepetés.

Továbbra is érdemes gyűjteni a krediteket, ugyanis most 10 szerencsés Olvasónk Starbucks kávécsomaggal lehet gazdagabb >>

 

A Starbucks igazi harmadik hely a munka és az otthon között, ahol élmény már ez első korty kávé is, a latte mellett várakozó tortaszelet és ahová élmény beülni barátainkkal és szeretteinkkel - csak úgy.

További különlegességekért látogass el a Starbucks oldalára >>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL