ÁLLATI CUKISÁGOK

Aki az állatokat szereti, rossz ember nem lehet

Szerző:
Szabó Anna
Ha imádod a cicádat, habár az ágyadban több a macskaszőr mint a libatoll, lepd meg néhány jó szagú műegérrel, jutalomfalat adagoló labdával, karomkoptatóval. Hátha így nem a párnáid között tölti az időt. A szép fényes, bolhamentes bundához kaphatsz kiváló keféket, többféle bolhairtó szert, bőrtápláló vitaminokat. A szobatisztaságról jó minőségű, csomósodó és ezért gazdaságos alommal gondoskodhatsz.

 

Ha kutyád van és szétrágta a kanapét amit már úgyis ki akartál dobni,hálából vegyél neki valami finom fogtisztító csócsálni valót vagy a hidegre való tekintettel egy jó kis meleg ruhát,esőkabátot,hozzá passzoló gumitalpú joggingcipővel.

Mivel a rágásról nem lehet és nem is érdemes leszoktatni őket vehetsz nálunk fából, gumiból, kötélből készült alkalmatosságot. A téli esti sétáknál jó szolgálatot tehet egy világítós vagy fényvisszaverő nyakörv. A szájkosár ma már kötelező a járműveken. Tudunk szabályozható bőségű, könnyű ,kényelmeset adni neked.

Ha végképp meg akarod gátolni a szőrhullatást, használj FURMINÁTORT. Nemesacélból speciálisan kiképzett fogazata kíméletesen, nagy hatékonysággal távolítja el az aljszőrzetet és így 90%-kal csökkenti a szőr hullását.

Ha vizsga időszakban ébren akarsz maradni,tarts egy kis szőrös rágcsálót ami garantáltan egész éjjel szöszmötölni és jól hallhatóan táplálkozni fog. Egy bűbájos csincsilla boldogan veti bele magát az éjszakai életbe és már néhány száraz falevél elfogyasztásától is nagyszerűen érzi magát. Gondolj bele hány adag Martinit spórol így meg neked!

Ha unod a TV-ben az akciófilmeket, ülj le egy szép akvárium elé békével a szívedben és nézd ahogy az akció némán folytatódik tovább. A nagy hal üldözi a kis halat,a rák fondorlatosan igyekszik elkapni a guppikat és a gonosz csiga végül elnyeri méltó büntetését: kilakoltatják. Szóval van izgalom bőven. Akváriumot bármilyen méretben és fazonban elkészítünk neked, igen barátságos áron. Minden hozzá való felszerelést megtalálsz és tanácsokkal is bőven ellátunk téged, ha akarod, ha nem.

Vagy inkább valami tollasra vágysz? Ami ugyan teleszemeteli a szobát de szívhez szóló nótával fogad mikor hazatérsz és örök tavaszt varázsol a lakásba. Hullámos papagáj, kanári, pintyek, szépek, egészségesek és olcsók.
A kerti madarakat is illik ilyenkor megkínálni valamivel, pl. apró szemű napraforgómaggal, cinkegolyóval,dióval. Helyes kis etetőket, odúkat találsz nálunk.

Bátran beléphetsz hozzánk, pókot, kígyót nem tartunk. Szabadon. Viszont minden hozzávaló felszerelést: terráriumot,talajfűtőt, speciális világítást, élő eleséget mint pl. tücsköt,lisztkukacot és egyéb finomságokat minden mennyiségben.

Egyéni kívánságok teljesítése érdekében minden tőlem telhetőt megteszek,ne szégyelj őrültséget kérni.

A vásárlással pontokat gyűjthetsz, amit később beszámítunk neked.

Ha rákeresel a honlapunkra és megtalálod a jelszót, jól járhatsz! Ha vásárláskor bemondod 10% kedvezményt kapsz az árból! >>

LÁTOGASS EL HOZZÁNK, SZERETETTEL VÁRUNK!



 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL