Napinyeremeny.com, avagy "Pörgess, hogy nyerhess!"

 

Világszerte egyre népszerűbbek az online nyereményjátékok, ám eddig hazánkban, nem igazán akadt követőre e nemzetközi trend. Noha az internet itthon sokaknak még felfedezésre váró hobbi, ám a többség inkább elzárkózott mintsem belevesse magát e könnyed elfoglaltság berkei közé. Azt gondolják,hogy a web nyereményjáték egy öblös összevisszaság és Fortuna még távolból sem ismeri. Mi szeretnénk azonban az ellenkezőjét bebizonyítani, miszerint ez egy tévhit,és inkább hajaz egy vidám, szórakoztató és izgalmas tevékenységre mint egy sötét útvesztőre.

A napinyeremeny.com teljesen ingyenes online nyereményjáték megjelenésével a játékosoknak korlátlan lehetőségük nyílik azokért a termékekért és szolgáltatásokért játékba szállni melyre már régóta vágytak.
Az oldalon szereplő termékek palettája igen széles, ám minőségileg csakis a legprofesszionálisabb gyártók és forgalmazók árucikkei vonulnak fel. Számos nőknek dukáló ruházati, kozmetikai és kiegészítő terméket kínálunk fel nyereményjáték céljára. Háztartási és szépségápoló műszaki cikkek óriás kosarából cseresznyézhettek játékosaink a közeljövőben legújabb típusok kínálatából. Természetesen nálunk a férfiak sem maradnak hoppon, hiszen elektronikai és sporttal kapcsolatos produktumok aranybányája vár felfedezésre. Többek között, DVD lejátszók, Hi-fik, Led és LCD televíziók, GPS-ek és a legújabb verziójú telefonok. Ám emellett bőségesen válogathattok a közös illetve unisex nyeremények közül, hiszen tervben vannak wellness, spa és luxus utazások, hangszerek, ékszerek, járművek és minden ami a lakás-otthon kultúrával kapcsolatos.

A napinyeremeny.com tehát a fenti nyeremények kisorsolásával foglalkozó weboldal. Heti, napi és Joker nyereményekért szállhattok játékba, amihez csupán egy regisztráció szükséges az oldalon. Ha ez megtörtént már semmi mást nem kell tenned, csupán be kell lépned, majd a számodra szimpatikus termékért pörgetned. Minden játéknapon kapsz egy ingyenes pörgetést, valamint plusz sorsjegyek is szerezhetők ha egy általad meghívott játékos regisztrál az oldalon.

Ha pedig a hét minden egyes napján játszol akkor kapsz tőlünk ajándékba egy Joker pörgetést és versenybe szállhatsz a fődíjért, amelyet havonta sorsolunk ki. A sorsolást a gép végzi, elektronikusan és véletlenszerűen, ezt követően pedig a rendszer automatikusan értesíti a nyerteseket, aktuális játékban lévő sorsjegyeidet, illetve azok eredményességét nyomon követheted a napinyeremeny.com-on is a „Saját oldalam” menüpont alatt.

Vigyázz, kész, tűz... Figyelj, hogy melyik nap sorsoljuk a napinyeremeny.com ajándékát, és légy Te aznap a legaktívabb!

Mi pedig megjutalmazunk a képen látható parfümök egyikével! Ehhez mit szólsz?
Íme a részletek >>

Célunk az, hogy mosollyal teli napokat vigyünk az emberek életébe, ehhez egy olyan oldalt készítettünk, amely könnyen kezelhető, gyors, és INGYENES!

Tehát egyszerűen szerethető.

Látogass el a napinyeremeny.com oldalára, és ne maradj le az aktuális nyereményekről >>



 

{ADVENT2011}
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL