ANGYALISKOLA

Mit üzen a szíved?

Szerző:
Szabó Anna
Duma angyal elvezet a szíved mélyén található rejtekhelyre, ahol meghallhatod a lelked üzeneteit. Ide bármikor visszajöhetsz, hisz már tudod az ide vezető utat. Hallgass a szívedre, és lelj igazi boldogságra!

 

A legtöbb ember a fejében él, azaz ésszerűen gondolkozik és cselekszik, meg sem hallja, mit üzen a szíve. A mai világban túlságosan fontossá váltak a racionális érvek, a logikus gondolkodás, az ésszerűség. Minden cselekedetünket a fejünk irányítja, és az eszünk diktálja a lépéseket. Ezért van, hogy a legtöbb ember nem leli a boldogságát, hiszen a lelkünk igényeit a szívünk súgja, de rá sem hederítünk. Nem könnyű ugyan meghallani ugyan szívünk üzeneteit, hiszen igen halk ez a hang, mert nem akar ránk erőltetni semmit. Egyszerűen közli, hogy lelkünknek mi lenne a legjobb, amitől igazán boldog lenne. Duma angyal elvezet arra a helyre, ahol tisztán meghallhatod a lelked hangját.

Amikor az észérvek diktálnak

Ugye neked is ismerős a helyzet, amikor elhessegetünk bizonyos lehetőségeket, csak mert nem tartjuk ésszerűnek. Sokszor nem megyünk bele egy párkapcsolatba, mert eszünk úgy ítéli meg, hogy nincs értelme. Felsorakoztat egy sor észérvet, amivel eltántorít minket a döntéstől, pedig szívünk szerint megpróbálnánk. Az is gyakori, hogy nem kezdünk el egy új szakmát tanulni, mert bár érdekel minket, úgy ítéljük meg, hogy nem lehet megélni belőle. Pedig, ha egy munkát szívből végzel, és nem kényszerből, akkor olyan energiák szabadulnak fel, melyekkel a megfelelő anyagiakat is könnyebben magadhoz tudod vonzani. Egyszóval sokszor hozunk ésszerű döntéseket, melyek végső a boldogságunk szempontjából mégsem ésszerűek. Hallgass a szívedre, és boldogságra lelsz. Duma angyal megmutatja, hogyan juss el a szíved mélyére, ahol meghallhatod a lelked üzeneteit. Megtudhatod végre, mi az, ami igazán boldoggá tenne téged.

Duma angyal üzenet a számodra

Duma angyal az űrből, az élet forrásából suhan alá aranyló szárnyain, hogy elvezessen téged egy titkos ösvényen a szíved kapujához. Finoman suhan alá angyalszárnyakon, és mutatja az utat számodra. Egy belső nyugvóponthoz vezet szíved legmélyén, ahol mindent tudsz, de még nem mindent értesz. Ez nem is baj, mert most érezni kell és nem érteni. Hagyd, hogy segítsen neked Duma angyal, hogy meghalld szíved hangját, mert így a szíved válaszolni tud a jövővel kapcsolatos kérdéseidre. Ha megragadott Duma üzenete, és foglalkoztat egy kérdés, amiben nem tudsz döntést hozni, könyörögj hozzá: „Duma, Duma, Duma, mutasd meg a saját nyugvópontomat, ahol meglelem tökéletes békémet, hogy szívem segíthessen ezzel a fontos döntéssel kapcsolatban a jövőmről. Szeretném megtudni, mi az, ami valóban boldoggá tenne engem. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

Most hunyd le a szemed, és lélegezd be mélyen Duma angyal arany fényét. Ha ellazultál, menj erre a különleges helyre, és nézd meg, mit üzen a szíved.

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL