DIVAT

A tél legjobb kötött ruhái

Szerző:
Szabó Anna
Ha nem akarsz a téli hidegben fázni, akkor jól teszed, ha körülnézel a kötöttáruk között, ugyanis remek fazonokra bukkanhatsz, melyek nem csak pihe-puhák, hanem jó melegek is.

 

Dobd fel egy övvel!

A hosszú kötött pulcsik a legmelegebb téli ruhák közé tartoznak. Mivel önmagukban kissé zsák hatást adnak, egy vékony övvel dobták fel a tervezők. Egy szűk farmerrel és szőrmés csizmával tökéletes összeállítás.

Pihe puha

A kötött pulcsikban az a jó, hogy nagyon puhák. Éppen ezért akár önmagukban is hordhatók. Egyetlen dologra ügyelj, hogy könnyen kinyúlnak.

Kötött mini ruhák

Egy kötött mini ruha szinte bármivel kombinálható. Vehetsz alá inget, vagy pólót, hordhatod harisnyával, vagy akár leggingssel. A stílus rajtad áll.

Vidám szín kavalkád

A komor őszi hangulatot a legegyszerűbben vidám, színes ruhákkal dobhatod fel. A mintás darabokat mindig egyszínűvel kombináld, az egyszínű ruhákat pedig színes kiegészítőkkel, karkötőkkel, sállal variáld.

Csavart minták

A csavart minták és bogyók jellegzetes kötött pulcsi minták. Szinte minden szezonban előkerülnek. Idén a rövidebb és hosszabb pulóverek is divatosak, bármelyiket választhatod.

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL