ANGYALISKOLA

Mindig ragaszkodj az elveidhez!

Szerző:
Szabó Anna
Az élet nagyon sokszor megkísért minket. Próbatételek elé állít, hogy képesek vagyunk-e nehéz körülmények között is kiállni az elveink mellett. Ha úgy érzed, neked ez nem mindig megy könnyen, akkor kérd Arad és Zadkiel angyalok segítségét!

 

Mindig, minden helyzetben tisztességesnek, becsületesnek és jószívűnek lenni nem könnyű. Van, akinek az őszinteséggel, másnak a temperamentumával, vagy bármilyen más ’démonnal’ van problémája.

Te mivel küzdesz?

Ha megfigyeled, minden ember a saját gyengeségeivel kapcsolatban kap minduntalan próbatételeket. Az, aki könnyen beleesik abba a hibába, hogy gyengeségből, vagy félelemből nem mond igazat, az újra meg újra olyan helyzetbe kerül, ahol döntést kell hoznia afelől, hogy átlépi-e a saját korlátait, vagy ugyanazokat a megszokott köröket futja. Minden nap egy új esély a fejlődésre, de az elbukásra is. Ha a vérmérsékleted okoz bajokat, mert hamar felkapod a vizet, vagy meggondolatlanul mondasz bántó dolgokat dühödben, akkor nap, mint nap a türelmedet fogják próbára tenni. Ha ilyen szemmel nézed az életed, akkor sokkal könnyebben veszed majd az akadályokat. Figyeld meg, hogy egy nap hányszor sikerül kiállnod a vizsgát, és hányszor buksz el. Ahogy egyre tudatosabbá válsz, már csak mosolyogni fogsz a próbatételeken, és egyre többször sikerül jól vizsgáznod. Ha a lelki munkában az angyalok segítségére van szükséged, fordulj Zadkielhez, vagy Arad angyalhoz.

Zadkiel angyal tisztességre tanít

Zadkiel a tisztesség és a bölcsesség angyala. Zadkiel a Jupiter uralkodó angyala a nehéz helyzetekben is segít, hogy tartsd magad az elveidhez, és tisztességes maradj. Ha úgy érzed, egy bizonyos helyzetedben sokat lendítene rajtad, ha Zadkiel melletted állna, mondd a következőt: „Zadkiel, Zadkiel, Zadkiel, adj bölcsességet, hogy tudjam, a jelenlegi helyzetemben hogyan maradjak tisztességes. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.” Mondd el minden nap, amíg le nem győzöd ezt a nehézséget.

Arad angyal segít, hogy hű maradj az elveidhez

Arad az elvek angyala. Arad segítségével minden helyzetben ragaszkodhatsz őszinte alapelveidhez és ideáljaidhoz. Ha a támogatására van szükséged, hívd Aradot, hogy végig legyen melletted. A következőt mondd: „Arad, Arad, Arad, amikor a saját fejlődésemről hozok döntéseket, burkolj szárnyaidba, adj pozitív energiát, hogy kizárólag a lelkem üdvössége érdekében dolgozzak. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL