ÁLLATI CUKISÁGOK

FLATAZOR tápok a kedvenceidnek

Szerző:
Szabó Anna
Napjainkban egyre többet beszélünk kutyáink helyes táplálásáról. Míg néhány évvel ezelőtt az átlagember erre egyszerű választ adott: ami a konyhán megmaradt, manapság egyre többen választanak ennél gazdaságosabb egészségesebb megoldást.

 

Melynek eldöntéséhez nem szükséges komoly tanulmányokat folytatni, elegendő csak kiszámolni a táppal való etetés gazdaságosságát, nem beszélve kedvencünk egészségi állapotáról.

Az üzletek polcain számos jó minőségű termék közül választhatunk, azonban soha ne saját szimpátiánkat vegyük figyelembe, inkább kedvenceink méretének és életkorának megfelelő szükségleteit. Igazán jó döntést akkor hozunk, ha a szárazeledel kiválasztásakor olyan márkát választunk melynek gyártója komoly vizsgáltatokat, teszteket végzett a piacbevezetést megelőzően, ezzel is elősegítve kutyánk szempontjából ideális összetételű táp megalkotását.

E téren Európában élenjáró Franciaország. Több ismert márka is innen származik, mint például az 1800-as évek végén családi vállalkozásként létrehozott Sopral által gyártott A FLATAZOR tápok.

A FLATAZOR márkanéven forgalomba hozott kutyaeledelek számos innovatív megoldás felhasználásával készülnek, melyet saját terjesztési hálózatán belül, megfelelő szaktudású partnerek segítségével értékesítenek, ellátva vevőiket számos hasznos tanáccsal. A francia élelmiszeripar fellegvárának számító régió szívében két állateledel gyártó üzemmel is rendelkeznek ahol a legszigorúbb élelmiszerbiztonsági előírások alapján választják ki és dolgozzák fel az alapanyagokat.

A Sopral nagy hangsúlyt fektet a különböző kutatásokra, miközben szoros kapcsolatot ápol a terület szakértőivel illetve a vásárlókkal is, hogy a legjobb minőségű termékeket állíthassa elő. A Sopral több mint 30 országba exportálja termékeit. E kiváló minőségű termékek már Magyarországon is megvásárolhatóak. A 2009-es esztendőben a gyár teljes termék kínálata megújult, a szuperprémium tápok mellet egy új termékcsalád is bevezetésre került. A FLATAZOR PROTECT sorozat speciális megoldást jelent kutyája egészségügyi problémájára. Nem tartalmaznak sem búzát, sem szóját.

A PROTECT tápok mindegyike jótékony hatást gyakorol az egészségre, többek között a hozzáadott hasznos növényeknek köszönhetően (articsóka,rozmaring,útifűmag stb). A sorozat öt különböző termékének mindegyike egy adott diagnózis kezelésére nyújt ideális megoldást. Válaszd Te is a kiváló minőségű FLATAZOR termékek közül mely kedvencét egy életen át elkíséri.

További információért látogass el a PETABC weboldalára >> 

 

 
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL