Strada utalványok minden napra!

 

A bekerülés kétféleképpen történik:

- sorsolás útján (ez esetben e-mailben kapsz értesítést, részletes tájékoztatóval);

- már meglévő tagjaink közül ajánl Téged valaki és rá hivatkozva regisztrálsz webáruházunkban.

Nálunk nincs minimum rendelési limit és termékportfóliónk folyamatosan bővül, változik. Az aktuális kínálatunkból e-mailben kapsz értesítést, melyben mindig előre tájékozódhatsz az aktuális kedvezményekről is.

Nincs időd hosszú heteken keresztül krediteket gyűjteni? Semmi gond!

Az adventi időszak alatt naponta egy STRADA utalvánnyal díjazzuk a 3 legaktívabb Olvasónkat!

Részletek >>


Legfrissebb akciónk a Női Portál látogatóinak kedvez, egy 5000 Ft értékű utalvány formájában, melyet nyereményakció keretében nyerhetsz meg.

Az ecc most a STRADA karóráit kínálja Neked 30% engedménnyel vagy a noiportal.hu nyereményakciójában 5000 Ft kedvezménnyel.

A STRADA egy 2009 őszén született óramárka. Tervezői mindig az aktuális trendek szem előtt tartásával alkotnak. Modelljeink mind megjelenés, mind minőség tekintetében megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak és belső minőségellenőrzési követelményeknek. Színeiben a visszafogottan klasszikus fekete-fehér mellett megjelennek az idei aktuális színtrendek, mint a bézs, a barna és egyéb pasztell árnyalatok. Modelljeink mind férfi, mind női vonalon nagyon változatos skálán mozognak. A klasszikus kerek tokok mellett széles választékban kínálunk szögletes, nagyobb méretű órákat is. Szerkezetét tekintve minden óránk quartz szerkezettel szerelt, két vagy hárommutatós modellek. Az órákra a kötelező garanciális feltételeken túlmenően a gyártó további egy évet vállal, amely magában foglalja a mindenkori ingyenes elemcserét, és lehetőség szerint a szerkezet teljes körű javítását.

További információkat a STRADA hivatalos honlapján találsz! >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL