A BUDAPEST CODE - a Da Vinci Kód után szabadon

 

 Ezúttal, azonban te lehetsz az, aki a végére jár a dolgoknak és személyesen is átélheted a kalandokat! A belváros legszebb pontjait bemutató kincskeresés során hihetetlen történeteket, titkokat tudhatsz meg e gyönyörű városról.

Tudtad, hogy a pesti Kis- és Nagykörút a régi Duna-csatornák vonalát követi? Ráadásul ezt alaposabban kiaknázandó hajózhatóvá is akarták tenni?

Ha még nem ismered a betűcsempék titkait, a méhkasok rejtélyét, Vörösmarty érméjét… akkor érdemes belevágnod.

A teendőid:

Mindenekelőtt egy kisebb csapatot kell magad mellé toboroznod – mert mit ér a kaland, ha nem tudod megosztani másokkal és amúgy is – még akkor is, ha közhely – egységben az erő, sok lúd várost győz…stb… 

Szóval, ha megvan a csapat, akkor már csak jelezned kell, hogy TE … na és persze a CSAPATOD (barátaid, családtagjaid, barátod, barátnőd), felvérteztétek magatokat minden tudással, az alkalomhoz illő öltözettel és az elengedhetetlen kreativitással, kitartással és lelkesedéssel…

Mielőtt jelentkeznél valamelyik Uniquebudapest útra, előtte feltétlenül használd fel kedvezményre jogosító kuponunkat >>

Ezt követően MI, a játékot megelőző nap egy kódolt rejtvényt küldünk elektronikus formában. Ekkor máris nekiláthatsz a csapatoddal megfejteni, és ha sikerül – és miért ne sikerülne - akkor már meg is van a találkozás helyszíne.

Másnap, a találkozáskor mindenekelőtt megismerkedtek a kísérőtökkel és rövid eligazítást követően kaptok egy rejtélyes útvonaltervet, valamint egy térképet és néhány feladatot rejtő borítékot.

Ekkor nekiláthattok az első rejtvény megfejtésének, ami az első helyszínt adja. Amikor eljutottatok az első helyszínre, a túravezető elmondja a feladatokat, amelyekhez a borítékokat is használnotok kell.

Ahhoz, hogy tovább haladjatok követnetek, kell olykor a falakon, máskor a cryptexben levő utasításokat. Figyelnetek kell és használnotok megérzéseiteket.

A feladatok megoldását követően lehet továbbhaladni a következő állomásra. Mivel a helyszínek egymásra épülnek, így nem maradhat ki egy helyszín sem – és így biztosan nem maradtok le semmilyen fontos információról.

Győzd meg a Jézuskát arról, hogy Téged és 4 barátodat ajándékozza meg a Budapest Code interaktív játékkal >>

És milyen feladatokra számíthattok?

• Régi használati tárgyak beazonosítása
• Kalandozás az illatok birodalmában
• Szimbólumok felkutatása
• Királyi rituálék felelevenítése

De ezt nem ígérhetjük meg, mert akkor nem is igazán lenne rejtély… nemde?!?
Szóval készüljetek fel a nagyjából 3,5 órás kalandra, amikor is az izgalmak mellett az egyes helyszíneken a túravezető ráadásként hihetetlen történeteket fog mesélni ismert és ismeretlen emberekről, vicces anekdotákat és legendákat a városról és életéről.

És, hogy mi is ez valójában?

EGY KIS JÁTÉK, SOK KALAND, NÉMI TANULÁS ÉS FELISMERÉS

Hogy igen - izgalmas ez a város, és ha nyitott vagy, és hajlandó észrevenni mindazt, nem csak nézni, hanem látni is amiért Széchenyi, amiért József Nádor és még nagyon sokan mások – nagyon sokat küzdöttek, ha hagyod magad elvarázsolni…

… részévé válsz…

…nem ígérjük meg de, tudjuk, hogy utána teljesen más szemmel fogod nézni ezt a várost, érezni fogod, hogy mitől válik élővé, lüktetővé és miként válik még izgalmasabbá és még szerethetőbbé…


További érdekességekért és részletekért látogass el a Uniquebudapest honlapjára >>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL