Szépülj a Virányosi Klinikával!

 

Már az első alkalom után látványos az eredmény, de természetesen a rendszeres használat hozza meg a maradandó fiatalos ragyogást a bőr megfiatalodását.

A bőrfiatalító készülék galvánárammal működik, melynek a segítségével a bőr mély rétegeibe tudjuk bejuttatni a hatóanyagokat.

Első lépésben a bőr mély rétegeit tisztítjuk meg, majd a hiarulonsavat tartalmazó ampullával és a gyógyító galván rezgéssel együtt alkalmazva feltöltődik és megfiatalodik az arcbőr.

A galvanikus készülék számos esetben alkalmazható:

• Ránckezelés, bőrfiatalítás: arc, nyak, dekoltázs, kézfej fiatalítása, az öregedés jeleinek eltüntetése
• Cellulit kezelés, alakformálás: comb, fenék, has, felkar, simítása, feszesítése, zsírsejtek minimalizálása, a cellulitiszt okozó méreganyagok kitisztítása
Miért ajánljuk a galvanikus készülékkel végzett kezelést?
• Kellemes, felfrissült érzést nyújt a kezelt területen.
• Nincsenek káros mellékhatásai, csak javítja és regenerálja a sejteket.
• A bőr mélyrétegű méregtelenítése, elszállítódik a lerakódott salakanyag.
• Fájdalommentes, gyors és hatékony kezelés

VILLANÓFÉNYES (IPL) TARTÓS SZŐRTELENÍTÉS
A nemkívánatos szőrszálak végleg eltűnnek

Az esztétikus, ápolt külsőhöz hozzátartozik a sima, szőrtelen bőr, melynek elérésére ma már nemcsak a nők, hanem a férfiak is törekszenek. A szőrtelenítés az egyik legrégibb kozmetikai eljárás.

A hölgyek a láb, kar, hónalj, bikinivonal mentén, míg a férfiak a mellkas, hát, kar területén lévő nemkívánatos szőrszálaktól igyekszenek megszabadulni.

Meséld el a Jézuskának, hogy miért szeretnéd megnyerni a Virányosi Klinika nagy értékű kezeléseit! Talán Te leszel a 2 szerencsés nyertes egyike >>

Erre számos módszer létezik pl. csipesz, gyanta, de ezek fájdalmas eljárások, hatásuk meglehetősen rövid ideig tart, és számos kellemetlen bőrproblémával (pirosodás, irritáció, allergia) járnak. Ezen hagyományos módszerek hátrányait küszöböli ki a villanófényes (IPL) tartós szőrtelenítés.

Az IPL (Intense Pulse Light ) készülék erőteljes fényenergiája elnyelődik a szőrszál és a szőrtüsző pigment-tartalmában, és a bőr mélyebb rétegeiben hőenergiává alakul. A növekedési fázisban lévő szőrtüszők a hőenergia hatására a kezelést követő 7-14 napban kihullanak, mivel a szőrtüszők mátrix sejtjeit (amelyekben a szőrszálak termelődnek) visszafordíthatatlan károsodás éri, anélkül, hogy a környező szövetek károsodnának.

Mivel a villanófény csak a növekedési fázisban lévő szőrszálakra fejti ki hatását, és a szőrtüszők egy része átmeneti, vagy alvó fázisban van, ezért a kezeléseket többször meg kell ismételni. Általában 5-8 kezelést ajánlunk 4-6 hetes időközönként az egyéni adottságokat figyelembe véve.

A végleges szőrtelenítés igazán akkor hatékony, ha a szőr színe sötétebb a bőr színénél, és akiknek sötétek a szőrszálaik (világos és ősz szőrszálak esetében nem nyelődik el a roncsoláshoz elegendő fény).

Miért előnyös villanófényes (IPL) tartós szőrtelenítés?

• Hosszú távú, hatásos, tartós szőrtelenítést eredményez
• Csökken a szőrtüsző gyulladásának előfordulása
• Kiküszöböli a fertőzés lehetőségét
• Gyors, biztonságos és fájdalommentes eljárás

A Virányos Klinika a budai zöldövezetben várja kedves Vendégeit teljeskörű plasztikai sebészettel.

A test szépségét modern eszközök, valamint legújabb és leghatékonyabb módszereket alkalmazó kitűnő, hazai és külföldi tapasztalattal is rendelkező plasztikai sebészek garantálják.

VIRÁNYOS KLINIKA
BUDAPEST, 1125 VIRÁNYOS ÚT 23/D
TEL.: 275-03-77
FAX:275-03-76
info@viranyosklinika.hu
www.viranyosklinika.hu

 


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL