ARCulat

 

A különböző bőrproblémák megjelenése, illetve megszüntetése nagyon sok embernek okoz problémát. Ehhez tudunk Neked segítséget nyújtani a legmodernebb és főképpen a legbiztonságosabb eljárásokkal, és a rengeteg gyakorlattal, megszerzett tudással, amit 10 éves fennállásunk alatt sikerült kitapasztalnunk.

Szépségszalonunkban, a kiskamasztól a nagymamáig, a férjeken keresztül mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő kényeztetést. Kezeléseink általában 2 órát vesznek igénybe, az egyszemélyes kabinokban csak a Vendéggel, azaz VELED törődünk.

Személyre szabott kezeléseinkkel, gyertyafény és halk, realaxáló zene mellett a testen kívül a lelket is ápoljuk.

Ízelítő kezeléseinkből:

Legyél az elsők között, aki kipróbálod az új csodát!

Esprit program, avagy ahogy külföldön hívják: Esprit Skin Farming Program.

Leegyszerűsítve: Vibrációs dermarollerrel felszántjuk a bőrt, a növekedési faktorokat tartalmazó őssejteket meglocsoljuk platinum nanokolloiddal, majd ezt a koktélt elültetjük tű nélküli mezoterápiával és végül a sejtek újjáélednek.

A platina nanokolloid generátort a Japán Egészségügyi és Népjóléti Minisztérium is jóváhagyta. Kiváló gyökfogó, antioxidáns, antibakteriális hatása van. Sejtszintre juttatjuk be a platina nanokolloiddal dúsított emberi sejteket aktiváló őssejtet, így csak jó kollagén termelődik, akár fiatal korunkban.

Ajánlott 5 kezelés 5 héten át. Eredmény: bőrünk rugalmas, feszes lesz, a ráncok feltöltődnek, a meglazult bőr eltűnik.

Csak pár kattintásra vagy attól, hogy Te legyél a szerencsés, aki a Green Peel kezelést, az Almaőssejtes kezelést, az Esprit kezelést, vagy éppen az UMO aranykezelést veheti majd igénybe!

Íme pár hasznos információ ahhoz, hogy nyerhess >>

Esprit arckezelés platinával, dermarollerrel és mezoterápiával Csomor Csilla, Szulák Andrea és Polyák Lilla ajánlásával:

A mintegy 2 órás kezelés végére a bőr hihetetlen módon felfrissül, megfiatalodik. Egy kezelés során alkalmazzuk az önmagukban is magas minőséget képviselő kezeléseket. A dermarollerrel, vagy mezoterápiával, vagy platinával végzett kezelés önmagában is fantasztikus eredményt hoz, hát még ha együttesen alkalmazzuk a legmagasabb minőségű anyagokkal. A mintegy 2 órás kezelés során a bőr megfelelő előkészítése után először DTS dermarollerrel megnyitjuk a mikrocsatornákat, majd platinum generátor segítségével a NanoBu platina kolloidot a növekedési faktorokat is tartalmazó (PEPBU: W) őssejttel bejuttatjuk a bőrbe. Ezután mezoterápiával kezeljük a bőrt, végül egy peptidekkel, hialuronsavval és más finomságokkal átitatott maszkkal látjuk el a bőrt. Az eredmény önmagáért beszél.

Az esprit kúra végére még a nagyon érzékeny, vékony, áttetsző bőr is megerősödik, a ráncok kisimulnak, éveket fiatalodunk.

Most próbáld ki 15- 30% kedvezménnyel az ARCulat Szépségstúdió kezeléseit a Női Portál és az ARCulat jóvoltából!
Tovább a kuponokért >>



Gyógynövényes mélyhámlasztás – Green Peel

A Green-Peel gyógynövényes mélyhámlasztással a heges, foltos, aknés, napfény által károsodott bőrtípust lehet eredményesen kezelni. Eltávolítja az elhalt felső bőrréteget, ezáltal csökkenti a hegek, ráncok, tágpórusok mélységét, halványítja a pigmentfoltokat, szabályozza a faggyútermelést, javít a problémás bőrök állapotán, felfrissíti az elöregedett bőrt. 5 nap alatt lehámlik a bőr, és teljesen új bőr képződik helyette. Az „új bőr” nem piros, a bőrkép szemmel láthatóan egyenletesebb, friss, tiszta és látványosan megfiatalodott. Töltsd le kuponunkat, és 10% kedvezményben lesz részed!



IMAGE kezelés - Lunch time peeling

ÖREGEDJ KÉSŐBB! Áttörés a bőrápolásban - növényi eredetű őssejt technológia. A bőr teljes újraépítése és fiatalítása. Keresd fel honlapunkat, ahol sokkal több információt találsz kezeléseinkről.
Az ARCulat Szépségstúdió egyedülálló környezetben, képzett szakemberekkel várja vendégeit, s nemcsak a forradalmian új eljárásokkal, hanem számos más exkluzív arc és testkezeléssel is. Folyamatos akciókkal kedveskedünk vendégeink részére.

További információ és bejelentkezés:

ARCulat Szépségstúdió,
Budapest XII., Ráth György u.6.


www.arculatstudio.hu

 e-mail: kozmetika@arculatstudio.hu
Telefon: 06-30/294-34-43,
06-1/225-31-85


SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL