Kívánj Titán ékszereket magadnak!

 

Pár szóban a titániumról és egyedi jellegéről.

Mindenkinek ajánljuk, különös tekintettel a fém vagy más allergiában szenvedőknek.

Orvosi fémnek is szokták hívni, és csak érdekesség képpen az orvoslásban is titániumot használnak, mivel antiallergén jellege mellett 30%-kal erősebb és 50%-kal könnyebb, mint az acél.

Mi éppen ezen különleges tulajdonságai miatt döntöttünk úgy, hogy titánium ékszerekkel szeretnénk foglalkozni. Különleges tulajdonságú termék mellé nem is választhattunk volna tökéletesebb márkát, mint a Boccia titánium, mely németország vezető márkája.

Így a Titánvilág webáruház termékköre 100%-ban lefedi a női és férfi ékszerek teljes palettáját, legyen szó fülbevalóról, nyakláncról, karkötőről, medálról, gyűrűről vagy karóráról.

Szintén különlegességnek számítanak nálunk az aranyozott titánium ékszerek, melyek 3 micronos -PDT micro furatos technológiával készültek, és a fent említett technológia miatt nem kopik le az aranyozásuk. Az aranyozott ékszerek készítésekor különös figyelmet fordított a gyártó arra, hogy az ékszerek bőrrel érintkező fele ne legyen aranyozott, és emiatt bicolor aranyozott termékeink is bárki számára viselhetőek, minden allergiás reakció kialakulása nélkül.


Karácsonyra megkaphatod Tőlünk,
a Titánvilág jóvoltából!



A titánium igen nehezen megmunkálható fém, és emiatt nem egyszerű dekoratív ékszereket készíteni belőle, de a Boccia ezt az akadályt is profi módon átlépte, mert a különféle színű zománc betét díszítésen felül micro gyémántot is tervez az ékszereibe, és remekül kombinál a matt és fényes csiszolással. Ennek köszönhetően a Titánvilágban minden korosztály megtalálhatja a saját stílusának megfelelő ékszereket. Ezt hűen tükrözi a majdnem két év alatt kialakult vevőkörünk, és mára szép számmal vannak visszatérő és törzsvásárlóink is. A mai trendeknek megfelelően megtalálhatóak vagyunk a Facebook-on, ahol folyamatos akciókkal kedveskedünk „rajongóinknak”.

Vevőink hívták életre törzsvásárlói programunkat is, mely különböző kedvezményeket biztosít számukra hűségforint és %-os formában is. Mindent megteszünk vevőink kiszolgálása érdekében, mert nekünk ki kell tudnunk váltani a boltban meglévő élményeket azzal, hogy a termékekről igyekszünk a weboldalunkon a lehető legtöbb információt megadni, illetve a szállításra is odafigyelünk, hogy a terméket vevőink mielőbb a kezükben tudhassák.

Bízunk benne, hogy az elkövetkezendőben a Titánvilág webáruházba Ön is ellátogat, és segítségére lehetünk ajándék vásárlásánál.



Ezúton kíván a titánvilág webáruház minden meglévő és leendő vásárlójának NAGYON KELLEMES ÉS BÉKÉS ÜNNEPEKET >>

 


Szeretnéd nyerni adventi játékunkon,
de még nem tudod, hogyan lehet?
Kattints ide a részletekért! »
 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL