DIVAT

Skótkockák és norvég minták mindenhol

Szerző:
Szabó Anna
A tél egyik új stílusa az alpesi lány öltözet. A hegyvidéki stílust megragadva egy trendi kollekciót alkottak a divattervezők erre a szezonra.

 

Szigorúan piros-fehér

A jellegzetes piros fehér, azaz a skót kockás ruhák és ingek jelentik az alpesi stílus alapját. Az alpesi jelleghez egy garbó és egy pufi dzseki dukál. Az ushanka extrém kiegészítőnek számít, hiszen elvileg stílus idegen, hiszen a Szibériai orosz földről származik. A tervezőket úgy látszik ez nem hozta zavarba.

Megjöttek a rénszarvasok

Egy puha kötött pulcsi csavart és norvég mintákkal szintén a hegyvidéki stílust idézi. A hópelyhek és a rénszarvasok is rákerültek a kötött holmikra. A kis bundás csizmák jól passzolnak ehhez az öltözethez.

Télen is miniben

Ha az alpesi stílust szeretnéd követni, akkor bátran viselj mini szoknyát, na persze csakis kockás, vagy kötött kivitelben.

Rojtos bojtos

A kötött cuccok minden télen előkerülnek, az alpesi lány hangulathoz a hosszú kötött pulcsik, rojtos, bojtos poncsók illenek, szigorúan kockás inggel.

Szőrmegallér és steppelt dzseki

Vajon a bőrkabát, a szövet, vagy a steppelt dzseki passzol ehhez a stílushoz? Mondhatjuk, hogy mindhárom, bár legjobban a steppelt dzseki hozza az alpesi hangulatot. Kis extra a prém és szőrmegallér a kabátokon.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL