SZÉPSÉG

Belilultunk!

Szerző:
Szabó Anna
A múlt héten bemutattuk a legszebb kék darabokat, ezúttal pedig a lilát vesszük nagyító alá. Hogy miért? Talán mert imádjuk ezt a színt és tobzódunk a szebbnél szebb darabokban!


Idén még biztosra vehető, hogy a hideg, téli hónapokban továbbra is hódítani fog a lila – bár a nagy divatházak szerint jövőre már búcsút vehetünk. Pedig igazi drámai megjelenést ad, sőt, mondhatni dámait, ha a sötétebb tónusokra gondolunk…

Szinte minden kozmetikai márka kínálatában megtalálod ennek a színnek az árnyalatait, amit azért is fontos tudnod, mert elvileg ez is azok közé a színek közé sorolható, ami mindenkinek előnyére válhat, ha jól választják ki belőle a megfelelő darabot. A legegyszerűbb módja a tökéletes árnyalat kiválasztásának, ha használod a boltban a tükröt. Bármennyire is prózainak tűnik ez a feladat, sokunk – köztük magam is – megfeledkeznek erről az aprócska mozzanatról. Vagyis tartsd – pl. a szemhéjfestéket – az arccsontodhoz és máris láthatóvá válik a hatás. Ebből a pozícióból látható leginkább, mennyire illik a hajadhoz, bőrödhöz és szemedhez. Érdemes még kipróbálnod a sötétlila körömlakkot, melynek csillámmentes verziói leginkább rövid körmökön mutatnak jól.

Ajánlott termékek:
1. Estée Lauder Pure Color Eye Shadow, árnyalat: Intense Violet
2. AVON négyes szemhéjpúder, árnyalat: Lace Luxe
3. Dior négyrészes szemhéjpúder
4. Collistar Perfect Nails körömlakk, árnyalat: plum lake
6. Estée Lauder Pure Color fénylő ajakrúzs, árnyalat Orchid Dream
7. SEPHORA Smokey Eyes, árnyalat: 7. Purple
8. Bobbi Brown mono szemhéjfesték, árnyalat: Black Velvet
9. Chanel Le Vernis körömlakk, árnyalat: Paradoxal
10. Dolce & Gabbana rúzs, árnyalat: Orchid and Lust

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL