2018. június 19. - Gyárfás
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. június 19. - Gyárfás
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Aphrodité szerelmi bűbája

E.R.

Ó, hatalmas Aphrodité! Ki máshoz is fordulhatnánk csábítás terén, mint a szerelem istennőjéhez! Ezt a varázslatot bármikor elvégezheted, mert minden pillanat megfelel a szerelemre. Akár most rögtön is nekiláthatsz!

 

A legtöbb nő szerelemre, szenvedélyre vágyik. Aphrodité istennő segíthet ebben, de az első és legfontosabb lépés, hogy le kell ásnunk a probléma gyökeréig: vajon a megfelelő állapotban vagyunk ahhoz, hogy szeressenek minket? Igazán elégedettek vagyunk önmagunkkal? Ha nem, akkor hogyan várhatjuk, hogy valaki belénk szeressen? Önbizalom nélkül éppen azokat a dolgokat fogjuk bevonzani, amelyeket el akarunk kerülni. Mert minél jobban felerősítünk egy bizonyos fajta energiát, annál valószínűbb, hogy az annak megfelelő partner fog megjelenni az életünkben, legyen az pozitív, vagy negatív. És most, íme a várva várt rituálé, amely segít megtalálni a tökéletes szerelmet, amely majd minden érintett javát szolgálja majd.


Előkészületek


A varázslathoz gyűjtsük össze a következő dolgokat:

Egy fehér textildarab
Rózsaszirmok
1 piros gyertya
Faszén
Mirha és tömjéngyertya
Hőálló tál a füstöléshez
Egy kis darab rózsakvarc
Rózsaolaj
Piros filctoll, vagy toll
Papírlap

A varázslat elvégzéséhez egy oltárra is szükségünk lesz, de bármi megfelel erre a célra: egy pad, asztal, könyvespolc stb., amit elég szentnek ítélünk a feladathoz.


A varázslat menete


1. Először terítsük az oltárra a fehértextilt. A fehér anyag semleges, így segíti a koncentrációnkat, ezenkívül nem hív be semmilyen céljainkkal ellentétes energiát.
2. Szórjuk a rózsaszirmokat az oltárra, gyújtsuk meg a faszenet a tálban, és tegyük a gyantát az izzó szénre.
3. Tartsuk a tálat magunk elé, és kántáljuk el a kívánságunkat: „Aphrodité, téged szólítalak, hogy segíts bevonzani az új szerelmet. Így legyen.” A füst elviszi majd a kívánságunkat a szerelem istennőjéhez.
4. Tegyük a piros gyertyát és a kristályt az oltár közepére, szenteljük fel őket rózsaolajjal, és képzeljük el, hogy a szívünk megtelik szerelemmel.
5. Rajzoljunk fel egy lapra piros filctollal egy szívet, miközben a kívánságunkra koncentrálunk. A rózsakvarc kristályt tartsuk a szívünkhöz, és háromszor mondjuk el a következő fohászt: „Vezess és köss engem a Földanyához, hogy ő mutassa meg nekem szívem igazi vágyát! Ölelj szerető karodba, lágyan ringass, hogy megnyílhassak az igazi szerelemnek. Így legyen.”
6. Zárd a kezedbe a kristályt, és gondolj mélyen a kívánságodra. Tartsd magadnál ezt a kristályt, hogy emlékeztessen minket a vágyunkra, hogy megtaláljuk az igazit.
7. Fejezd be a meditációt, és köszönd meg az istennő segítségét.


Forrás: Jessica Adams, Jelena Glisic, Anthea Paul: Hogyan legyünk istennők a 21. században?

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

10 rovarcsípés, melyet mindenképpen fel kellene ismerned

10 rovarcsípés, melyet mindenképpen fel kellene ismerned

A rovarcsípéseket nem mindig lehet elkerülni, főleg nyáron. Néha azonban nehéz azonosítani, hogy mi is okozhatta a csípést, amit általában fájdalom, viszketés, duzzanat és pirosság kísér. Sokféle rovar létezik, és sokuk különböző betegségeket terjeszthet, így fontos az azonosítás. Ezért készítettük ezt az útmutatót, mely a segítségedre lehet.

Tovább »
Megtalálod a káposztásban az elrejtett csecsemőt?

Megtalálod a káposztásban az elrejtett csecsemőt?

Úgy tűnik, léteznek világok, ahol óriásira nőnek a káposzták és ahol a csecsemőket ott felejtik a földeken. Ne aggódj nincs baja, de azért jobb lenne, ha megtalálnád és gondoskodnál róla! Ehhez viszont szükséges lesz az éles látásodra és a kiváló felismerő képességedre! Tedd próbára magadat ezzel a régi, optikai illúzióval megspékelt képeslappal és találd meg a kisbabát!

Tovább »
Válassz egy fát, és tudd meg, mi jellemzi leginkább a személyiségedet! - Képes önismereti teszt

Válassz egy fát, és tudd meg, mi jellemzi leginkább a személyiségedet! - Képes önismereti teszt

Ezt a tesztet egy izlandi pszichológuscsoport állította össze, melyben színes fákkal illusztrálják az egyes személyiségtípusokt. Állításuk szerint mindenkinek van legalább egy olyan dolog, ami a leginkább hat a személyiségére, ezáltal az adott dolog erőteljesebben megmutatkozik viselkedése során. Teszteld magad, és máris kiderül, mi hat leginkább a személyiségedre!

Tovább »

Kalkulátor

Várandós kismamák kalendáriuma

A babavárással új, izgalmas korszak kezdődik minden nő életében – az örömteli várakozás és a váratlan felfedezések időszaka. Kalkulátorunkból megtudhatod, hétről hétre hogyan fejlődik a kisbaba és mi történik az anyuka szervezetében.

Még több kalkulátor »

Szakértők

S.Tóth Márta

Life-, business coaching

Kérdezz! »
Összes szakértő »
S.Tóth Márta

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép