2018. február 19. - Zsuzsanna
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. február 19. - Zsuzsanna
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Aphrodité szerelmi bűbája

E.R.

Ó, hatalmas Aphrodité! Ki máshoz is fordulhatnánk csábítás terén, mint a szerelem istennőjéhez! Ezt a varázslatot bármikor elvégezheted, mert minden pillanat megfelel a szerelemre. Akár most rögtön is nekiláthatsz!

 

A legtöbb nő szerelemre, szenvedélyre vágyik. Aphrodité istennő segíthet ebben, de az első és legfontosabb lépés, hogy le kell ásnunk a probléma gyökeréig: vajon a megfelelő állapotban vagyunk ahhoz, hogy szeressenek minket? Igazán elégedettek vagyunk önmagunkkal? Ha nem, akkor hogyan várhatjuk, hogy valaki belénk szeressen? Önbizalom nélkül éppen azokat a dolgokat fogjuk bevonzani, amelyeket el akarunk kerülni. Mert minél jobban felerősítünk egy bizonyos fajta energiát, annál valószínűbb, hogy az annak megfelelő partner fog megjelenni az életünkben, legyen az pozitív, vagy negatív. És most, íme a várva várt rituálé, amely segít megtalálni a tökéletes szerelmet, amely majd minden érintett javát szolgálja majd.


Előkészületek


A varázslathoz gyűjtsük össze a következő dolgokat:

Egy fehér textildarab
Rózsaszirmok
1 piros gyertya
Faszén
Mirha és tömjéngyertya
Hőálló tál a füstöléshez
Egy kis darab rózsakvarc
Rózsaolaj
Piros filctoll, vagy toll
Papírlap

A varázslat elvégzéséhez egy oltárra is szükségünk lesz, de bármi megfelel erre a célra: egy pad, asztal, könyvespolc stb., amit elég szentnek ítélünk a feladathoz.


A varázslat menete


1. Először terítsük az oltárra a fehértextilt. A fehér anyag semleges, így segíti a koncentrációnkat, ezenkívül nem hív be semmilyen céljainkkal ellentétes energiát.
2. Szórjuk a rózsaszirmokat az oltárra, gyújtsuk meg a faszenet a tálban, és tegyük a gyantát az izzó szénre.
3. Tartsuk a tálat magunk elé, és kántáljuk el a kívánságunkat: „Aphrodité, téged szólítalak, hogy segíts bevonzani az új szerelmet. Így legyen.” A füst elviszi majd a kívánságunkat a szerelem istennőjéhez.
4. Tegyük a piros gyertyát és a kristályt az oltár közepére, szenteljük fel őket rózsaolajjal, és képzeljük el, hogy a szívünk megtelik szerelemmel.
5. Rajzoljunk fel egy lapra piros filctollal egy szívet, miközben a kívánságunkra koncentrálunk. A rózsakvarc kristályt tartsuk a szívünkhöz, és háromszor mondjuk el a következő fohászt: „Vezess és köss engem a Földanyához, hogy ő mutassa meg nekem szívem igazi vágyát! Ölelj szerető karodba, lágyan ringass, hogy megnyílhassak az igazi szerelemnek. Így legyen.”
6. Zárd a kezedbe a kristályt, és gondolj mélyen a kívánságodra. Tartsd magadnál ezt a kristályt, hogy emlékeztessen minket a vágyunkra, hogy megtaláljuk az igazit.
7. Fejezd be a meditációt, és köszönd meg az istennő segítségét.


Forrás: Jessica Adams, Jelena Glisic, Anthea Paul: Hogyan legyünk istennők a 21. században?

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Szerezz új ügyfeleket, virágoztasd fel üzletedet ezzel a 4 kivételesen erős varázzsal

Szerezz új ügyfeleket, virágoztasd fel üzletedet ezzel a 4 kivételesen erős varázzsal

Nemrégiben indítottál vállalkozást? Vagy régóta meg van és döcög? Jó volna új vásárlókra, ügyfelekre szert tenni? Bizonyára amellett, hogy minden hétköznapi módszert bevetsz a siker érdekében, hozzá egy csipetnyi mágia alkalmazásával végképp elősegítheted a kívánt eredményt! Varázsolj magadnak szerencsét, ügyfeleket és biztos sikert az üzletednek, hogy az jövedelmező legyen!

Tovább »
Mely csillagjegy lehet a tükörlelked és mit taníthat neked? - A Tükörlélek Horoszkópból megtudod!

Mely csillagjegy lehet a tükörlelked és mit taníthat neked? - A Tükörlélek Horoszkópból megtudod!

A tükörlelked az a személy, aki mondhatni az ellentéted, aki tükröt mutat neked és ezáltal segítő elő fejlődésedet. Kiváló kapcsolatba kerülhetsz vele, mert kiegyensúlyoz téged. Természetesen ez bárki lehet, de a csillagjegyek között is akad valaki, aki a te tükörlelked, és rámutat a hibáidra, erősségeidre, utat mutat neked. Hogy ki lehet ez a csillagjegy, akiből nem árt, ha van egy a közeledben? Máris megtudod!

Tovább »
6 dolog, amit a pasik másképpen szeretnek - Ők maguk számoltak be róla!

6 dolog, amit a pasik másképpen szeretnek - Ők maguk számoltak be róla!

Amikor szexről van szó, mi, férfiak teljesen másként vélekedünk róla, mint ti, Drága Hölgyeim. Eltér a véleményünk és az elképzelésünk, különböznek a vágyaink és más az igényünk a partnerünkkel szemben. Az alábbi 6 dologból kiderül, hogy mennyire másképp állunk a dologhoz, mint a nők. Noha ez persze nem mindenkire vonatkozik.

Tovább »

Kalkulátor

Zsírégető kisokos

Edd magad karcsúra! Nem is hinnéd, milyen sok táplálékfajta létezik, amelyet bármilyen mennyiségben fogyaszthatsz, és mégis zsírt égetsz, fogysz vele. Kisokosunk segítségével kikalkulálhatod, mi a legjobb a számodra.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tőke Zoltán

Hangterapeuta

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tőke Zoltán

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép