MÁGIA

Aphrodité szerelmi bűbája

Szerző:
Szabó Anna
Ó, hatalmas Aphrodité! Ki máshoz is fordulhatnánk csábítás terén, mint a szerelem istennőjéhez! Ezt a varázslatot bármikor elvégezheted, mert minden pillanat megfelel a szerelemre. Akár most rögtön is nekiláthatsz!

 

A legtöbb nő szerelemre, szenvedélyre vágyik. Aphrodité istennő segíthet ebben, de az első és legfontosabb lépés, hogy le kell ásnunk a probléma gyökeréig: vajon a megfelelő állapotban vagyunk ahhoz, hogy szeressenek minket? Igazán elégedettek vagyunk önmagunkkal? Ha nem, akkor hogyan várhatjuk, hogy valaki belénk szeressen? Önbizalom nélkül éppen azokat a dolgokat fogjuk bevonzani, amelyeket el akarunk kerülni. Mert minél jobban felerősítünk egy bizonyos fajta energiát, annál valószínűbb, hogy az annak megfelelő partner fog megjelenni az életünkben, legyen az pozitív, vagy negatív. És most, íme a várva várt rituálé, amely segít megtalálni a tökéletes szerelmet, amely majd minden érintett javát szolgálja majd.


Előkészületek


A varázslathoz gyűjtsük össze a következő dolgokat:

Egy fehér textildarab
Rózsaszirmok
1 piros gyertya
Faszén
Mirha és tömjéngyertya
Hőálló tál a füstöléshez
Egy kis darab rózsakvarc
Rózsaolaj
Piros filctoll, vagy toll
Papírlap

A varázslat elvégzéséhez egy oltárra is szükségünk lesz, de bármi megfelel erre a célra: egy pad, asztal, könyvespolc stb., amit elég szentnek ítélünk a feladathoz.


A varázslat menete


1. Először terítsük az oltárra a fehértextilt. A fehér anyag semleges, így segíti a koncentrációnkat, ezenkívül nem hív be semmilyen céljainkkal ellentétes energiát.
2. Szórjuk a rózsaszirmokat az oltárra, gyújtsuk meg a faszenet a tálban, és tegyük a gyantát az izzó szénre.
3. Tartsuk a tálat magunk elé, és kántáljuk el a kívánságunkat: „Aphrodité, téged szólítalak, hogy segíts bevonzani az új szerelmet. Így legyen.” A füst elviszi majd a kívánságunkat a szerelem istennőjéhez.
4. Tegyük a piros gyertyát és a kristályt az oltár közepére, szenteljük fel őket rózsaolajjal, és képzeljük el, hogy a szívünk megtelik szerelemmel.
5. Rajzoljunk fel egy lapra piros filctollal egy szívet, miközben a kívánságunkra koncentrálunk. A rózsakvarc kristályt tartsuk a szívünkhöz, és háromszor mondjuk el a következő fohászt: „Vezess és köss engem a Földanyához, hogy ő mutassa meg nekem szívem igazi vágyát! Ölelj szerető karodba, lágyan ringass, hogy megnyílhassak az igazi szerelemnek. Így legyen.”
6. Zárd a kezedbe a kristályt, és gondolj mélyen a kívánságodra. Tartsd magadnál ezt a kristályt, hogy emlékeztessen minket a vágyunkra, hogy megtaláljuk az igazit.
7. Fejezd be a meditációt, és köszönd meg az istennő segítségét.


Forrás: Jessica Adams, Jelena Glisic, Anthea Paul: Hogyan legyünk istennők a 21. században?

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL