2017. december 12. - Gabriella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. december 12. - Gabriella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Aphrodité szerelmi bűbája

E.R.

Ó, hatalmas Aphrodité! Ki máshoz is fordulhatnánk csábítás terén, mint a szerelem istennőjéhez! Ezt a varázslatot bármikor elvégezheted, mert minden pillanat megfelel a szerelemre. Akár most rögtön is nekiláthatsz!

 

A legtöbb nő szerelemre, szenvedélyre vágyik. Aphrodité istennő segíthet ebben, de az első és legfontosabb lépés, hogy le kell ásnunk a probléma gyökeréig: vajon a megfelelő állapotban vagyunk ahhoz, hogy szeressenek minket? Igazán elégedettek vagyunk önmagunkkal? Ha nem, akkor hogyan várhatjuk, hogy valaki belénk szeressen? Önbizalom nélkül éppen azokat a dolgokat fogjuk bevonzani, amelyeket el akarunk kerülni. Mert minél jobban felerősítünk egy bizonyos fajta energiát, annál valószínűbb, hogy az annak megfelelő partner fog megjelenni az életünkben, legyen az pozitív, vagy negatív. És most, íme a várva várt rituálé, amely segít megtalálni a tökéletes szerelmet, amely majd minden érintett javát szolgálja majd.


Előkészületek


A varázslathoz gyűjtsük össze a következő dolgokat:

Egy fehér textildarab
Rózsaszirmok
1 piros gyertya
Faszén
Mirha és tömjéngyertya
Hőálló tál a füstöléshez
Egy kis darab rózsakvarc
Rózsaolaj
Piros filctoll, vagy toll
Papírlap

A varázslat elvégzéséhez egy oltárra is szükségünk lesz, de bármi megfelel erre a célra: egy pad, asztal, könyvespolc stb., amit elég szentnek ítélünk a feladathoz.


A varázslat menete


1. Először terítsük az oltárra a fehértextilt. A fehér anyag semleges, így segíti a koncentrációnkat, ezenkívül nem hív be semmilyen céljainkkal ellentétes energiát.
2. Szórjuk a rózsaszirmokat az oltárra, gyújtsuk meg a faszenet a tálban, és tegyük a gyantát az izzó szénre.
3. Tartsuk a tálat magunk elé, és kántáljuk el a kívánságunkat: „Aphrodité, téged szólítalak, hogy segíts bevonzani az új szerelmet. Így legyen.” A füst elviszi majd a kívánságunkat a szerelem istennőjéhez.
4. Tegyük a piros gyertyát és a kristályt az oltár közepére, szenteljük fel őket rózsaolajjal, és képzeljük el, hogy a szívünk megtelik szerelemmel.
5. Rajzoljunk fel egy lapra piros filctollal egy szívet, miközben a kívánságunkra koncentrálunk. A rózsakvarc kristályt tartsuk a szívünkhöz, és háromszor mondjuk el a következő fohászt: „Vezess és köss engem a Földanyához, hogy ő mutassa meg nekem szívem igazi vágyát! Ölelj szerető karodba, lágyan ringass, hogy megnyílhassak az igazi szerelemnek. Így legyen.”
6. Zárd a kezedbe a kristályt, és gondolj mélyen a kívánságodra. Tartsd magadnál ezt a kristályt, hogy emlékeztessen minket a vágyunkra, hogy megtaláljuk az igazit.
7. Fejezd be a meditációt, és köszönd meg az istennő segítségét.


Forrás: Jessica Adams, Jelena Glisic, Anthea Paul: Hogyan legyünk istennők a 21. században?

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Egy tökéletes kínai talpmasszázs az alvási problémákkal küszködöknek

Egy tökéletes kínai talpmasszázs az alvási problémákkal küszködöknek

Nehéz elhinni, de a talp bizonyos pontjai közvetlenül kapcsolódnak bizonyos szervekhez. A kínaiak felfedezték, hogy a testnek ezen területén több ezer idegvégződés található. Tehát bizonyos területek masszírozásával segíthetünk az adott szerv fájdalmának enyhítésében, állapotának javításában.  Az itt leírt technikát reflexológiának nevezik, segít ellazulni és elősegíti a nyugodt, mély alvást. 

Tovább »
Ezt a rejtvényt csak olyan emberek tudják megoldani, akiknek 140 az IO-juk  vagy annál magasabb

Ezt a rejtvényt csak olyan emberek tudják megoldani, akiknek 140 az IO-juk vagy annál magasabb

Egy Smith nevű fiatal detektív egy furcsa gyilkossági ügyet kapott. Az ügy öt embert érint, akik mindannyian ismerik egymást. Az áldozatot pisztollyal lőtték le. Sajnos a dokumentumok nem tartalmazták sem az áldozat, sem a gyilkos nevét. Ezért a te feladatod Smithel kiokoskodni, hogy ki a gyilkos és az áldozat!

Tovább »
Válassz egy mandalát és fedezd fel személyiséged legerősebb oldalát! - Képes pszichológiai teszt

Válassz egy mandalát és fedezd fel személyiséged legerősebb oldalát! - Képes pszichológiai teszt

A mandalák tulajdonképpen olyan körök, amelyekkel a buddhisták az Univerzumot szimbolizálják. Ezek a tanítások igazából a kozmosz mátrixai. Az alábbi mandalák közül a számodra legszimpatikusabban kiválasztva megismerheted a személyiséged domináns oldalát.

Tovább »

Kalkulátor

Aromaolajjal a rossz közérzet és a betegségek ellen

Ha rossz a kedved, búskomorság vagy depresszió gyötör, cseppents néhány csepp olajat az aromalámpácskádba, vagy a bőrödre, és máris jobb kedvre derülsz. De akkor is alkalmazd, ha valamilyen betegség, testi tünet gyötör.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Töltszéki Judit

Kozmetikus

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Töltszéki Judit

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép