2017. augusztus 19. - Huba
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. augusztus 19. - Huba
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Aphrodité szerelmi bűbája

E.R.

Ó, hatalmas Aphrodité! Ki máshoz is fordulhatnánk csábítás terén, mint a szerelem istennőjéhez! Ezt a varázslatot bármikor elvégezheted, mert minden pillanat megfelel a szerelemre. Akár most rögtön is nekiláthatsz!

 

A legtöbb nő szerelemre, szenvedélyre vágyik. Aphrodité istennő segíthet ebben, de az első és legfontosabb lépés, hogy le kell ásnunk a probléma gyökeréig: vajon a megfelelő állapotban vagyunk ahhoz, hogy szeressenek minket? Igazán elégedettek vagyunk önmagunkkal? Ha nem, akkor hogyan várhatjuk, hogy valaki belénk szeressen? Önbizalom nélkül éppen azokat a dolgokat fogjuk bevonzani, amelyeket el akarunk kerülni. Mert minél jobban felerősítünk egy bizonyos fajta energiát, annál valószínűbb, hogy az annak megfelelő partner fog megjelenni az életünkben, legyen az pozitív, vagy negatív. És most, íme a várva várt rituálé, amely segít megtalálni a tökéletes szerelmet, amely majd minden érintett javát szolgálja majd.


Előkészületek


A varázslathoz gyűjtsük össze a következő dolgokat:

Egy fehér textildarab
Rózsaszirmok
1 piros gyertya
Faszén
Mirha és tömjéngyertya
Hőálló tál a füstöléshez
Egy kis darab rózsakvarc
Rózsaolaj
Piros filctoll, vagy toll
Papírlap

A varázslat elvégzéséhez egy oltárra is szükségünk lesz, de bármi megfelel erre a célra: egy pad, asztal, könyvespolc stb., amit elég szentnek ítélünk a feladathoz.


A varázslat menete


1. Először terítsük az oltárra a fehértextilt. A fehér anyag semleges, így segíti a koncentrációnkat, ezenkívül nem hív be semmilyen céljainkkal ellentétes energiát.
2. Szórjuk a rózsaszirmokat az oltárra, gyújtsuk meg a faszenet a tálban, és tegyük a gyantát az izzó szénre.
3. Tartsuk a tálat magunk elé, és kántáljuk el a kívánságunkat: „Aphrodité, téged szólítalak, hogy segíts bevonzani az új szerelmet. Így legyen.” A füst elviszi majd a kívánságunkat a szerelem istennőjéhez.
4. Tegyük a piros gyertyát és a kristályt az oltár közepére, szenteljük fel őket rózsaolajjal, és képzeljük el, hogy a szívünk megtelik szerelemmel.
5. Rajzoljunk fel egy lapra piros filctollal egy szívet, miközben a kívánságunkra koncentrálunk. A rózsakvarc kristályt tartsuk a szívünkhöz, és háromszor mondjuk el a következő fohászt: „Vezess és köss engem a Földanyához, hogy ő mutassa meg nekem szívem igazi vágyát! Ölelj szerető karodba, lágyan ringass, hogy megnyílhassak az igazi szerelemnek. Így legyen.”
6. Zárd a kezedbe a kristályt, és gondolj mélyen a kívánságodra. Tartsd magadnál ezt a kristályt, hogy emlékeztessen minket a vágyunkra, hogy megtaláljuk az igazit.
7. Fejezd be a meditációt, és köszönd meg az istennő segítségét.


Forrás: Jessica Adams, Jelena Glisic, Anthea Paul: Hogyan legyünk istennők a 21. században?

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Válassz egy háromszöget! - Elárulja, milyen életfelfogás jellemez

Válassz egy háromszöget! - Elárulja, milyen életfelfogás jellemez

Mindenkinek vannak olyan tulajdonságai, amiket szeretne elrejteni mások elől, és inkább a szebb oldalát mutatni. Tulajdonképpen ezek összessége határoz meg egy személyt, a rossz és a jó tulajdonságai összefonódnak, össze lehet kötni őket, mint egy háromszög pontjait. Melyik háromszög vonz leginkább?

Tovább »
5 mítosz a borotválásról, amiben sokan hisznek - Biztos, hogy legalább egyet már te is hallottál!

5 mítosz a borotválásról, amiben sokan hisznek - Biztos, hogy legalább egyet már te is hallottál!

Bizonyított tény, hogy a nők leggyakoribb szőrtelenítési módszere a gyantázás. Azonban ahogy javul a borotválás technológiája, egyre inkább népszerű választássá válik. Most elárulunk néhány hasznos tanácsot, és leleplezünk néhány hamis mítoszt.

Tovább »
Milyen úton jár a lelked? - A Mágikus Szín Orákulum megmutatja

Milyen úton jár a lelked? - A Mágikus Szín Orákulum megmutatja

Ez az orákulum megmutatja, melyik színre szomjazik az aurád, vagyis milyen úton jár a Lelked. A sorsunk folyamatosan változik attól függően, hogy milyen döntéseket hozunk, és milyen az aktuális energiaszintünk. Mi az, amire igazán vágysz? Mit próbál üzenni a lelked? Nézzük, megtaláljuk-e a logikus magyarázatot arra, hogy „miért pont azt a piros inget veszed fel, valahányszor állásinterjúra mész”!

Tovább »

Kalkulátor

Milyen vagy a kínai horoszkóp szerint?

Megtudhatod, hogyan gondolkodnak a kínaiak személyiségedről, ha kiválasztod, melyik jegyben születtél.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Márton Andrea

Pedikűrös, lábelemző

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Márton Andrea

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép