SZÓRAKOZÁS

Gantner Ádám: A L@tor

Szerző:
Szabó Anna
Hölgyek és Urak, kérlek benneteket, dőljetek hátra, és engedjetek a csábításnak: mondjunk igent Gartner Ádám vonzó invitálásának, hiszen csak a mi kedvünkért bújt a „majdnem híres író” bőrébe, hogy elénk tárhassa egy igazi nőfaló és a társkereső világának csodás, pikáns és olykor arcpirító románcát.

 

Nincs és soha nem is volt olyan heteroszexuális nő a világon, aki ne akarta volna megérteni a férfiak működési elvét. Ez hatványozottan igaz a monitorok mögé bújó, virtuális Don Juanokkal szemben is, ahol sokkal kevesebb lehetőség van Őkegyelme feltérképezésére.

Gartner Ádám ebben segít nekünk, nőknek. Nemcsak meginvitál egy filmre, hanem leültet, miközben megbizonyosodik arról, hogy kényelmesen ülsz, persze a pattogatott kukoricáról és üdítőről sem feledkezik meg, majd hirtelen eltűnik, de csak egy pillanatra – ugyanis a következő percben már a „majdnem híres író” bőrébe bújva varázsol el minket egy másik világba. Oda, ahová normális körülmények között nő be nem teheti a lábát. Egy pasi agyába.

A regisztrálástól és a névválasztástól kezdve, a profilkép kiválasztásán át, a webkamerás pillanatokig mindent láthatunk. Sőt. Annál is többet. Egy vékony szálon még a múltba is visszavezet minket, egészen a nyári kalandokig, amikor még legszívesebben lekötözte volna a legkisebb nőiesség láttán pillanatok alatt ágaskodó férfiasságát.

A „majdnem híres író”gyakran arcpirító részleteket is megoszt velünk. Szemérmetlenül tárja elénk első maszturbálásának pillanatát, a zacskók és zsebkendők szerepét, a történetből nem kifelejtve a szobában órákon át terjengő keserű mandulaszagot.

A társkeresős karrierjének gyöngyszemeit kiemelve gyakran nemcsak az előjátékot mutatja meg nekünk, hanem az ágyába is beráncigál minket - mi pedig nézhetjük a történéseket, ha akarjuk, ha nem. Mintha ott lennénk, miközben szexuális aktust létesít álmai „nem” hölgyével. És egy másikkal. Egy harmadikkal. A sokadikkal.

Csak annyi feladatunk marad, hogy megemésszük mindezt. Persze idővel a „majdnem híres író” függővé érik, már semmi sem elég neki.

Vajon Ő is továbblép? Mi lesz a folytatás? Véglegesen törli regisztrációját, avagy még jobban belemélyül függőségébe és annak tárgyaiba?
Hogy a pajzánság az író fantáziájából táplálkozik, vagy saját történeteit osztja meg velünk, ez persze nem számít. Mindenesetre köszönjük, tetszett az alakítás, élveztük a filmet, és a pattogatott kukorica is jó volt.

Gantner Ádám, második kötetes, éppen a szállodaiparban serénykedő 37 éves író így vall magáról, régi és új írásairól:

Az első könyvem- Ősz Jeruzsálemben, az Izraelben eltöltött éveimről szól. Szó esik a könyvben, szerelemről, a kibuci életről, Jeruzsálemről és lakóiról
a libanoni háborúról,és záró akkordként, hogyan sikerült minden fajta dokumentum nélkül, áttévednem a sivatagon Jordániába, étlen, szomjan, majd élveznem a Jordán katonák vendégszeretetét egy kietlen sivatagi helyőrségben.

Második könyvem, ami a Kissinger és címen jelent meg tavaly szeptemberben, időutazásra hívva az olvasót felidézve a generációm gyermekkorát, felcseperedésünket a rendszerváltozásban, első tapogatózó lépésünket a lánykák iránt, a régi balatoni feledhetetlen nyarak, éles kitérőt teszek Las Vegas felé, majd eljuttatom az olvasót Ausztráliába, ahol gyümölcsszedő idénymunkások között tanulom az angolnyelv fortélyait.

Kalandozásokból sosem elég alapon, tatra lépek többedmagammal, egy Karibi szigetek között cirkáló luxus hajóra, ahol megismerkedhetünk, a modern rabszolgasággal.

Szerelmek, csalódások, munkanélküliség, internetes társkeresés, sorjáznak a novellák, befejezésképpen a könyvemben.

- Harmadik könyvem-ami az internetes társkeresésről a Nőkről, illetve párhuzamban, egy fejlődésregény része, A L@tor címmel, az idei nyáron a Jaffa kiadó gondozásában jelent meg.


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL