ANGYALISKOLA

Phuel a jég angyal

Szerző:
Szabó Anna
A víz sokféle formában segíthet a céljaid elérésében. Phuel, a vizek ura képes az alakváltoztatásra, így akár folyékony víz, elillanó gőz, vagy szilárd jég formában is előidézhető.

 

A vizet sokféleképpen használhatod. A gőz, a jég és a víz ereje más és más helyzetekben lehet hasznos a számodra. Phuel angyal mindig olyan alakban jelenik meg, amelyikre épp szükséged van, bármelyiket választhatod. A víz angyallal való munkát kristállyal is támogathatod. Ha van akvamarin kristályod, az közelebb hoz Phuelhez a könyörgések alkalmával.

A gőz ereje

A forró gőz ereje a magasba tör. Sejtelmesen hömpölyög, majd gyorsan elillan, egy pillanatig látszik csupán. Phuel angyal ebben a formájában erőt ad a vállalásaidhoz. Gőz formájában a víz felgyorsítja a dolgok menetét, vagy egy adott helyzetet. Gondolatban képzeld el, ahogy a gőz energiája vesz körül, és közben mondd a következő könyörgést: „Phuel, Phuel, Phuel, kérlek, gőzenergiáddal adj erőt, hogy előremozdítsam ezt a helyzetet, ha ez a lelki üdvösségemet szolgálja. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

A jég ereje

A hideg és kemény jég hűs ereje lelassítja a dolgok menetét, sőt egy pillanatra teljesen be is fagyaszthatja. Phuel angyal a jég erejével ideiglenesen befagyaszthat egy helyzetet, vagy ügyet, ha az nem ellenkezik az égi akarattal, és a javadat szolgálja. Hívd Phuelt, hogy hozza el a jég energiáját, ha épp a fentiek ellenkezőjére van szükséged, és egy helyzetet nem hogy gyorsítani, hanem épp lassítani, jegelni szeretnél egy időre. Phuel ereje egy rövid időre leállíthatja az adott helyzetet, hogy legyen időd felmérni a dolgokat, és meghozni egy döntést. Ehhez a következőket mondd: „Phuel, Phuel, Phuel, jég energiáddal adj erőt, hogy befagyasszam ezt a helyzetet, mert így ki tudom értékelni. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

A víz ereje

A víz lehet lágyan ringatózó, tükörfényes, kellemesen fodrozódó, vagy akár erős sorsású, tajtékzó, és veszélyes. Épp, mint az érzelmek. Van, hogy kellemes hangulatban vagyunk, máskor meg lehúz az örvénylő energia a mélybe. Nincs menekvés. Sokan érzik úgy, hogy érzelmeiknek ki vannak szolgáltatva. Ha te is labilis, és érzékeny állapotban vagy, akkor fordulj bátran a vizek urához, amikor csak úgy érzed, nem összecsapnak a fejed felett az érzelmi hullámok. Phuel a víz erejével képes lecsillapítani az érzelmeket. Ha viharok dúlnak lelked tengerén, akkor mondd a következőt: „Phuel, Phuel, Phuel hozd el a víz erejét, amely lenyugtatja és stabilizálja az érzelmeimet. Kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem.”

Angela McGerr: Az angyalok hatalma

 

 


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL