MÁGIA

Érzelmi gyertyamágia

Szerző:
Szabó Anna
Ahhoz, hogy érzelmi gyógyítást végezhess, több fajta, különböző színű gyertyára lesz szükséged. Ám ne feledd, annak érdekében, hogy a lehető legjobb eredményt érd el, egyedül kell végrehajtanod ezeket a kísérleteket.

 

Előkészületek


A legjobb, ha már előre kiválasztasz egy olyan időpontot, amikor senki sem tud megzavarni. Legjobb, ha este végzed a gyakorlatokat, mert fontos, hogy a szobában félhomály legyen. Tegyél szabaddá egy helyet, amely az oltárodként szolgál majd, és helyezd a közepére azt a bizonyos gyertyát, amelyről úgy érzed, hogy segítségedre lesz. Helyezz el egy kényelmes széket, a gyertyától számítva úgy kétméternyire. Amikor leülsz, egyenesen a gyertya lángjába kell nézned, anélkül, hogy a fejedet fel kellene emelned, vagy megmozdítanod.


A varázslat menete


Gyújtsd meg a gyertyát, majd ülj le a székre. Mélyen nézz bele a gyertya lángjába, és koncentrálj arra, hogy miért is végzed ezt a rituálét. Ha például vörös gyertyát égetsz azért, mert energiahiányban szenvedsz, gondolj bele, milyen gyönyörű lesz az életed, ha majd teljes mértékben feltöltődtél. Képzeld el magad, amint különböző, testileg kimerítő tevékenységet végzel, de közben elegendő energiád marad ezeknek a tevékenységeknek a befejeztével is. nézz bele a lángbak és képzeld el: a gyertya piros fénye olyannyira kiterjeszkedik, hogy már az egész szobát körülöleli. Képzeld el magad, amint a vörös fény teljesen átölel, és érezd, ahogyan a piros energia egész tested minden sejtjét fokozatosan új életre kelti.


Meredj továbbra is a láng fényébe, mindaddig, míg nem érzed úgy, hogy teljesen megfürdőztél a vörös színben. Szorítsd magadhoz ezt az érzést, ameddig csak tudod. Amikor el kezd gyengülni, mondj hangosan köszönetet: „köszönöm”. Vegyél mély lélegzetet, és hagyd, hogy a gyertya magától elaludjon.


És az eredmény…


Meglátod, azonnal érezni fogod ezeknek a gyakorlatoknak az eredményeit. Az egész folyamat nagyjából 10-30 perc időt vesz igénybe. Ezt az egy szál gyertyás rituálét bármikor végrehajthatod, ahányszor csak szeretnéd. Most megmutatjuk, azokat a különböző érzelmeket és magatartásformákat, melyeket ezeknek a gyakorlatoknak a során megváltoztathatsz:

Vörös gyertya
Akkor használd, ha energia, magabiztosság vagy szenvedély hiányban szenvedsz. A vörös szín legyőzi a pesszimizmust és a negatív hozzáállást.
Narancs gyertya
Akkor használd, ha életerő vagy motiváció hiányban szenvedsz. Segíthet a félelem, a bizonytalanság és a bánat orvoslásában is.
Sárga gyertya
Akkor használd, ha magányosnak, elhagyatottnak, vagy depressziósnak érzed magad. Ám akkor is felhasználhatod ezt a színt, ha úgy érzed, hogy korlátok közé vagy szorítva és csalódott vagy.
Zöld gyertya
Akkor használd, ha úgy érzed, össze vagy zavarodva, dühös vagy, elveszítetted az önuralmadat. Akkor is hasznos, ha mástól függsz, vagy ha érzelmileg labilisnak érzed magad.
Kék gyertya
Akkor használd, ha határozatlannak, idegesnek érzed magad, vagy ha nem vagy képes tisztán gondolkozni. Segít továbbá, ha elveszítetted a hitedet, reményedet, vagy a bátorságodat.
Indigószínű gyertya
Akkor használd, ha elvesztetted a hitedet, vagy spirituális útmutatásra van szükséged. A családi nehézségeket is enyhíteni tudod ezzel a színnel.
Lila gyertya
Akkor használd, ha úgy érzed, belső békére van szükséged. A lila szín csillapítja a bűntudat érzését, növeli az önbecsülést és táplálja a lelket.
Rózsaszín gyertya
Akkor égesd, ha úgy érzed, nehezedre esik szeretetet adni, vagy kapni. Segít továbbá megszabadulni az érzelmi traumáktól és az alkalmatlanság érzésétől.
Szürke gyertya
Akkor égesd, ha hosszan tartón stressztől vagy mentális kimerültségtől szenvedsz. Akkor is segítségedre lesz ez a szín, ha éppen azt érzed, hogy feladnád, avagy megfutamodnál egy probléma elől.
Ezüst gyertya
Akkor használd, ha úgy érzed, nem vagy olyan jó helyzetben, mint kellene. Segít abban, hogy visszanyerd magabiztosságodat és megnövelhesd önbizalmadat.
Arany gyertya
Akkor égesd, ha félsz a sikertől, vagy kétségbe vonod a sikerre való alkalmasságodat.
Fehér gyertya
Bármikor, bármilyen problémára égetheted. Minden esetben, amikor nem vagy biztos abban, hogy ilyen színű gyertya lenne a legjobb megoldás az adott problémádra, válaszd a fehéret. Továbbá akkor is kitűnő választás, ha el akarod űzni a bánatot, vagy további védelemre van szükséged.

 

 

Richard Webster
Gyertya mágia
(Édesvíz Kiadó)

Ha fújtál már el valaha életedben születésnapi gyertyát, miközben elsusogtál magadban egy kívánságot, valójában a gyertyamágiát alkalmaztad. Ez a mindenki által ismert és mókás módja vágyaink kinyilvánításának, de ha valóban valóra szeretnéd váltani álmaidat, segítségedül szegődik ez a praktikus kézikönyv.

Richard Webster hipnoterapeuta és tanító, aki a világot járva okkult témájú foglalkozásokat és előadásokat tart. Most megtanulhatsz tőle varázsolni, szertartásokat végezni, jósolni a jószerencse, a szerelem, a bőség, a védelem, a gyógyítás és a boldogság érdekében.

Miért is korlátoznád kívánságaidat évi egy alkalomra? Kezd el valóra váltani összes vágyadat most, a gyertyamágia segítségével!


 






Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL