PASISZEMMEL

Mell-édesen...

Szerző:
Szabó Anna
Minél nagyobb annál jobb. Esetünkben ez az állítás a pörköltünk adagjára, vagy a sörös korsónk nagyságára igaz, de semmi esetre sem a női mellekre. Igaz, azért nem bánjuk, ha van mit fogni és nézni rajtatok.

 

„Ha szigorúan nézzük, az tulajdonképpen két zsírcsomó tejmirigyekkel” – mondta egy gyönyörű Hölgy nekem az egyik gyorsétteremben ücsörögve, és itt megállt a kezem a levegőben, pedig a sült krumpli igen határozott szándékkal akart eltűnni a gyomromban. Két zsírcsomó?! Hát hogy lehet ilyet mondani azokról a feszes, mégis oly’ puha domborulatokról, amelyek képesek mágnesként vonzani a pasik pillantását? Beszélgetőtársam igencsak belelkesült, és ezek után megemlítette még, hogy a mellek termékenységi szimbólumok, amelyek az utódok táplálására szolgálnak (itt döntöttem el, hogy a hamburgerem már nem eszem meg…); valamint megállapította, hogy igazán azért vonzódunk annyira a keblekhez, mert ilyenkor felrémlik bennünk, hogy anyánk is ezen keresztül etetett minket (ennél a kijelentésnél a tálcát is eltoltam magamtól). Kilépve a kajáldából aztán végigfuttattam magamban a beérkezett információkat, és el kellett ismernem, hogy a fentebbi állítások valóban megállják a helyüket; mégis ezekre a dolgokra szeretnék a legkevésbé gondolni, amikor a kívánt nőről lehámozom a melltartót. Meg hát szerencsére van bőven más, ami a dekoltázsotokról az eszünkbe jut.

Kis (K)Anna

Induljunk ki a cikk első mondatából. Női ismerőseim rengetegszer a férfiak fejéhez vágják azt, hogy minket csak a mellek nagysága érdekel, hogy mi található alatta meg felette – meg a nő fejében és szívében –, az a legkevésbé sem érdekel minket. Mindezt kikérem a kantársadalom valamennyi képviselője nevében! Nem tagadom, van olyan barátom, aki a kialakulóban lévő románcot azért söpörte le az asztalról, mert kiszemeltje meglehetősen lapos volt. Ahogy fogalmazott: „nem akarom, hogy az ölembe ülő nő testének látványától egy nyolcéves gyerek képe jusson az eszembe”. Mondjuk, azért ezzel szembesíteni valakit nem kispályás feladat, meg hát ez éppen olyan, mint a szőrösebb férfi testalkat vagy a kopaszodás – nem tehet róla az illető, mert ez alkat kérdése. Személy szerint nehezen tudom elképzelni, hogy amikor a vágy tüze éget, akkor azért hőkölnék vissza a hódítástól, mert a Hölgy nem a 90 D feletti cicifixek között kotorászik… de hát nem vagyunk egyformák. Egyébként meg rózsa nincsen tövis nélkül: a haveri körben létezik olyan srác is, akit egyáltalán nem vonzanak a nagy mellek, hanem kimondottan a finomabb, diszkrétebb méretekre bukik. A jó férfi különben sem a bögyösség alapján dönt, bár nem árt, ha tisztában van a partner paramétereivel.

Te nem ő vagy

Különösen akkor hasznos, ha tudjuk, hogy ki milyen mellbőséggel rendelkezik, ha egyszerre több Hölgy kegyeit is keressük. Elsődlegesen magunkat kíméljük meg a csalódástól, és férfiak lévén természetes is, hogy nem látunk tovább a saját örömünknél. Ha ugyanis két barátnőt vagy szeretőt pörgetünk egy időben, akkor kevés arra az esély, hogy hasonló domborulatokkal rendelkezzen a két szerencsés lányka. Ezzel pedig akkor szembesülünk, amikor az ágyban csupasszá varázsoljuk a felsőtestüket, majd a kezünket küldjük felderítő útra, hogy térképet készítsen a vidék domborzatáról. Bizony némileg lehangoló, amikor a jelentős keblekkel rendelkező jelentkező után a kisebb mellű lány felett találod magad, és csukott szemmel, csak a tapintásra hagyatkozva várod, hogy megérintsd a kérdéses íveket… és az csak nem akar jönni. Ilyenkor aztán egy mosoly kíséretében konstatálod, hogy lejjebb kell keresgélned, de ez azért egy pillanatig sem tart vissza attól, hogy fejest ugorj az örömök habjaiba.

Mélyebb a sok(k)nál

Nehéz a szemedbe nézni – ezt gyakran beismerjük, ha már bizalmasabb kapcsolatba kerültünk a nővel. Amúgy nem is nagyon kell vallomást tenni, ugyanis Ti ezt észreveszitek magatoktól is. Ahogy mondani szoktátok: a pasik a melleitekkel beszélgetnek. De hát ki tehet erről? Csakis Ti! Szóval egyedül magatoknak köszönhetitek, ha képtelenek vagyunk levenni a szemünket a dekoltázsotokról. Persze itt is fontos Pasiszemmel, hogy a görögdinnyék ízlésesen legyenek tálalva. Egy ügyesen elhelyezett nyaklánc a dombocskák között – ez biztosan vonzza majd a tekinteteket. Viszont amikor kitüremkedik a melltartó pántja és a kosár szegélye, ország-világ elé tárva a hatalmas fehér kannákat… nos, az elég útszélien hat, és egyáltalán nem vonzó. Alkata válogatja, hogy kinek áll jól, ha kicsit jobban felfedi bájait, és ki az, aki inkább tartsa rejtve, ha „tehetséges” mellben. Ahogy mi, kanok már annyiszor megállapítottuk ezeken a hasábokon: mértékletesség és jó ízlés – e kettő vezesse a nőket!

A dekoltázs, mint fegyver

Amennyiben viszont gusztusos a tálalás, azzal büszke viselőjének máris fél sikere van. Hölgyismerőseim közül nem egy például majd köldökig kigombolt blúzban és push-up melltartóban vonult be vizsgázni, vagy így jelent meg az állásinterjún. És láss csodát: jó jeggyel vagy új munkával hagyhatták el a termet! Azonban nem árt előre felmérni, hogy ki ül majd az asztal túloldalán. A nők ugyanis rendkívül irigy teremtések – főleg egymásra -, ezért aztán ha egy, az Alföld laposságával vetekedő társuk van döntő pozícióban, a féltékenység kapásból elvághatja a vizsgázó és jelentkező előmenetelét. Meg kell hagyni, hogy az egyik legélvezetesebb dolog férfiként állásinterjúkat levezényelni: sok esetben nem is a kandidáló Hölgy arca marad meg az emlékezetben… Lehet, hogy ez szánalmas dolog, de hát így működünk. Aztán lehet, hogy a nagy mell az irodai munkánál nem lesz előnyös. Bizony fájhat a hát, amikor a keblek 8 órán keresztül húzzák előre a testet. Ki gondolná, hogy egy ilyen adottság is lehet hátrány?

Hamm, bekaplak!

A formás mellek azonban nem csak a munkakeresés terén tehetnek jó szolgálatot, hanem az ágyban is. A tapasztalatok alapján minden nő másként reagál rá, ha a domborulatait kényeztetjük. Van, aki a gyönyörök országában érzi magát egy szimpla érintéstől is, másnál pedig indulhatsz akár nyelves támadásra is, igazán az sem hozza lázba. Maradva az élményeknél: a vehemenciát illetően sem vagytok egyformák. Van, aki a gyöngéd harapdálástól és az erőteljesebb mozdulatoktól sem riad vissza, de akad a gyengédebb nem képviselői között olyan is – sajnos… -, aki már néhány nyálcsepp láttán panaszosan tiltakozik a további műveletek ellen. De hát kísérletezni muszáj, és ráadásul még élvezetes is, mert minden Hölgy más és más titkokkal rendelkezik, amelyek felfedezése igazán nagy élményt jelent a férfi számára. Akkor meg pláne, ha a vágyaitok után a melltartótokban kell keresgélnünk. Feltéve, ha képesek vagyunk kikapcsolni. Igaz, a legnagyobb mestereknek (khm…) ez a bonyolult mozdulat – némi rutin elsajátítása után – már fél kézzel is könnyedén megy.

 


 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL