DIVAT

Újra itt az urban cool stílus

Szerző:
Szabó Anna
A modern városi megjelenés az urban cool már egy új stílus irányzatot alkotott, amely az utóbbi években vezető trenddé vált. Nem csoda, hiszen egyszerre lezser és szexi, azaz cool.

 

Aszimmetrikus vonalak

Az őszi kollekciók tunikái között feltűntek az aszimmetrikus fazonok. A rézsútos szabás a leggyakoribb, melyek a fölsők és pulóverek stílusát is meghatározzák.

Bőr nadrág és hárem naci

Az idei ősz meghatározó darabjai a leggings és jeggings mánia után a szűk bőr nadrágok lesznek és a lezser fazonú hárem nadrágok. A hárem nadrágok leggyakrabban egyszínűek, de mintás darabokkal is találkozhatunk. Lehet bohém és szexi kiegészítőkkel is kombinálni.

Csipke és bársony

A csipkének és a bársonynak az anyag jellege miatt mindig van egyfajta ünnepélyes, alkalmi hatása. Most mégis a hétköznapi viseletek között találjuk ezeket a fölsőket, melyek jól beilleszthetők a ruhatárunkba.

Csempéssz bele ezüstöt

Az ezüst fények mindig előkerülnek, ahogy közeledik a tél. Idén sincs ez másképp a ruha kollekciókban nem hangsúlyosan ugyan, de egy-egy betét, vagy díszítőelem erejéig ott csillognak az ezüst flitterek a ruhákon.

Madártollak indián stílusban

A pólókon és a tunikákon egyre gyakrabban láthatunk madártollakat. Néhány tervezőt úgy látszik idén az indián kultúra ihletett meg. Kiegészítőként viselj nagy fényes táskát, szőrme mellényt és sok-sok karkötőt.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL