SZÉPSÉG

Szexisen hódító körömlakkok

Szerző:
Szabó Anna
Az ápolt női kacsókra minden pasi felfigyel. Miért ne szegeznéd oda a tekintetét valami vadító színnel? Az idei őszi/téli körömlakk trend valóban teret ad a fantáziának és az önkifejezésnek!

 

Mint már azt korábban megírtuk az idei hűvös évszakokban a körömlakkok színei a mély drágaköveket, fémeket, hideg borzongást idéznek meg… Ehhez még hozzáadódnak a fenyőerdőt idéző és a puha krémes színek. Vadnak érzed ezeket vagy túl soknak? Vedd úgy, hogy óriási a választék és idén bizonyára megtalálod a hozzád a leginkább illőt!

 

Lemeztelenedve

Olyan nagy divatházak választották a tejszerű natúr színeket manökenjeik körmére – a bézstől a kasmírig – mint a Chloé, a Dior és a Marc Jacobs. Nagyon elegáns és letisztult szín, ám, ha sárgás a bőröd, akkor kerüld, mert ápolatlanságot sugall.

 

Kékes színekbe burkolózva

Zafír, tengerészkék, farmerkék… - tejesen mindegy. Most a kék olyan erővel söpör végig, mint pár éve a vörös körömlakk. Először talán idegenkedsz tőle, de mikor megszokod, hirtelen ráébredsz, mennyi árnyalattal ajándékoz meg.

 

Bezöldülés

A jade és a mentazöld szintén vadnak tűnő árnyalatok, a smaragdokról már nem is szólva. Próbáld ki esti bulira egy szépen fénylő verzióját, hidd el, nem maradsz észrevétlen.

 

Rubin vörös

És, hogy maradjunk a drágaköveknél, és a hőn szeretett vörösnél, íme két csodaszép, dögös árnyalat. Persze ez azoknak is szól, akik már kicsit unják a vörös árnyalatot, és kifinomultabb verziókra vágynak.

 

Skarlát-láz

Igazán nőies szín, ami már nemhogy több szezon, de generációk óta tartja magát. Nehéz lenne hozzá foghatót találni. Idén a fenti két árnyalat a mi kedvencünk.

 

Forró csoki

A mély, krémes barnák egyszerre sugároznak melegséget és eleganciát. Válassz mélyebb árnyalatokat, mert azok jól mutatnak hosszú és rövid körmökön egyaránt.

 

Uralkodó lila

Ahogy a ruhákon, úgy a körmökön is évek óta eluralkodott a lila – bár sokak szerint jövőre már kiüti vezető helyéről a kék, de ne kalandozzunk el. Idén még bármely árnyalatát használhatod, legyen az orgona, vagy olyan sötét árnyalat, hogy már majdnem fekete. Egy a lényeg: egyezzen a ruhád színével!

 

Szürkeállomány

Ha eddig kacsingattál a szürke árnyalatok felé, de nem merted kipróbálni, akkor most jött el a Te időd! A kékesszürke idén nagy divat lesz, ráadásul sok ruhaviselet elegáns kiegészítőjévé válhat.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL