ANGYALISKOLA

Ezüstcsillag meditáció Gábriellel

Szerző:
Szabó Anna
Gábriel, a Hold uralkodó angyala ezüsthold energiájával megnöveli intuitív képességeidet. Ez a gyakorlat kiegyensúlyozottabbá is tesz, mivel egyensúlyba hozza a benned lévő arany (férfias) és ezüst (nőies) energiákat.

 

A legtöbb emberben nincs egyensúlyban a férfi és női oldal, ez valószínűleg a te esetedben is így van. Általában valamelyik erő felülkerekedik a másikon, és ez dominál, ami befolyásolja a döntéseinket, kapcsolatainkat. Az ezüstcsillag meditáció egyensúlyba hoz, ha hajlamos vagy túl gyorsan beleugrani a döntésekbe. Lágyít, ha túl domináns vagy és túlságosan irányítasz másokat, vagy uralkodsz felettük, mivel ez azt jelenti, hogy túl sok benned az arany energia, azaz a férfias erők vannak túlsúlyban. De azoknak is segít, akik túlságosan befolyásolhatók, és nem tudnak kiállni magukért, mert bennük pedig az ezüst, azaz a női-befogadó energia van túlsúlyban. A gyakorlat után kialakul egy egészséges belső egyensúly, és harmonikusabb lesz a személyiségünk, ezáltal jobb döntéseket hozunk, és kapcsolataink is kiegyensúlyozottabbá és harmonikusabbá válnak.

Az ezüstcsillag meditáció

Keress egy nyugodt, és védett helyet, ahol nem zavar meg senki. Helyezkedj el kényelmesen, és lazulj el.


1. Hunyd be a szemed és lélegezz a színtiszta hófehér energiából, kilégzéskor pedig fújd ki a negatív érzelmeidet, amíg teljesen el nem lazulsz.

2. Ne feledd, hogy egyesítened kell magadban az arany (férfias: aktív, határozott), és az ezüst (nőies: érzékeny, intuitív) energiákat.

3. Most hívd Gábriel angyalt: „Gábriel, Gábriel, Gábriel, add, hogy testemet és szívemet átjárja a Hold és az ezüst ereje. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében”.

4. Most lélegezz jó mélyeket, és képzeld el, ahogy a Hold ezüst erejéből kapod a levegőt. Többször is lélegezd be az ezüst energiát, hogy tested feltöltődjön vele.

5. Vidd le a belélegzett ezüst energiát a tested központi részébe, és érezd, hogy a férfias (arany) és a nőies (ezüst) energia egyensúlyba kerül benned.

6. Végezd el többször is ezt a gyakorlatot. Lélegezd be folyamatosan egymás után az ezüst energiát, vidd le a tested központi részébe, majd hozd egyensúlyba a benned lévő arany (férfias) energiával. Miután érzed magadban ezt az egyensúlyt, csak akkor folytasd a meditációt, és térj rá a következő lépésre.

7. Még mindig lélegezd be az ezüstcsillag energiát, és most kilégzéskor mondd a következőt, hogy ezüstcsillag energiát vonj magad köré: „Ezüstcsillagot fújok magam köré, amely erősíti intuíciós képességeimet. Segít átgondolni a dolgokat, mielőtt butaságot teszek, és segít, hogy minden tettemet, a lelki üdvösségem érdekében tegyem.”

8. Előfordulhat, hogy konkrétan érzed is az ezüstcsillagot magad körül. Általában 36-47 óráig tart, ezt követően újra létre kell hoznod.

9. A gyakorlatot végezd el, ahányszor csak Gábriel szerető segítségére van szükséged ahhoz, hogy kiegyensúlyozott döntéseket hozhass. Ne feledd megköszönni Gábriel segítségét.

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL