SZÓRAKOZÁS

Híresek, és nem hinnéd, de testvérek!

Szerző:
Szabó Anna
Mint ahogy mindenkinek a hírességeknek is van családja, a legtöbbjüknek pedig testvére is akad. Mielőtt azon sajnálkoznál, milyen rossz lehet valakinek az árnyékában élni, mutatunk néhány kiváló példát, hogy a siker „családon belül marad”.


Julia Roberts és Lisa Roberts

Hol vannak már a Mystic Pizzás idők? Azóta Julia Roberts túl van három Oscar-jelölésen, egy megnyert aranyszobrocskán, BAFTA- és Arany Glóbusz díjon. Bátyáról, Ericről többet hallani, mint nővérükről, Lisáról, pedig ő is legalább annyi filmben működött közre, mint két testvére.

 

Khloe, Kim és Kourtney Kardashian

A három reality TV sztár elválaszthatatlanok egymástól, és ha az örökségük nem lenne, valószínűleg akkor is irigylésre méltó jómódban tengetnék mindennapjaikat.

 

James Franco és Dave Franco

Az amerikai színész, James Franco (Egy hallhatatlan szerelem története, Sonny, Az igazság órája…) olyannyira büszke öccsére, hogy mindenfelé hangoztatja „a kisebb Franco-fiú tehetségesebb”. Ha kíváncsi vagy rá, megnézheted a Charlie St. Cloud halála és élete című filmben egy kisebb szerepben.

 

Dakota és Elle Fanning

Nem vitás, hogy Dakota Fanning a jövő nagy tehetsége, hisz még csak 16 éves, de már több mint negyven szerepet játszhatott el. Elég csak olyan filmcímeket említenünk, mint a Világok harca, a Csapdában, a Malac a pácban… és máris megjelenik előttünk jellegzetes arca, porcelán bőrével, gyönyörű kék szemével. Húga azonban őt is kezdi túlszárnyalni, az 1998-ban született, Elle már 31 kisebb-nagyobb szerepet tudhat maga mögött.

 

Antonia és Nicole Kidman

Hazájukban, Ausztráliában Antonia legalább olyan híres, mint az Oscar-díjas nővér Nicole. Antonia Kidman ugyanis tv-bemondóként és tényfeltáró újságíróként keresi mindennapi betevőjét.

 

Penelope és Monica Cruz

A spanyol szépségek meghódították a világot. Penelope húga is a színészi pályát választotta, ma már együtt szerepelnek a Mango kampányaiban.

 

Maggie és Jake Gyllenhaal

Őket talán már nem is kell bemutatni, Maggie és Jake Gyllenhall az utóbbi évek két nagy felfedezettje, a képen együttvonul a vörös szőnyegen, szemükben a jól ismert testvéri büszkeség csillog.

 

Joan és John Cusack

Megszámlálhatatlanul sok filmszerep van már Joan és John Cusak háta mögött, mégis kevesekben tudatosul a tény, hogy rajtuk kívül a családban más színészek is akadnak: név szerint az édesapa Dick, és a többi testvér Ann, Bill és Susie. Az egyetlen kakukktojás Nancy, az anyuka, aki matematikát tanít, méghozzá egyetemi szinten.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL