SZÓRAKOZÁS

7 reményt keltő sztárpáros

Szerző:
Szabó Anna
Az igaz szerelem halhatatlan – de Hollywood álompárjai közül ketten is bejelentették nemrégiben, hogy külön utakon folytatják tovább.


De Christina Aguilera és Courteney Cox függetlenségén túl, azért van hírünk régóta nagy boldogságban élő párokról is. Persze mindig nagyobb port kavar egy válás, amin hónapokig-évekig lehet csámcsogni, azonban mi még mindig szívesebben mutatunk be boldogságtól sugárzó hírességeket. Biztos neked is van olyan baráti pár az ismeretségi körödben, akikre egyszerűen jó ránézni. Így aztán nem kellett nekünk sem sokáig keresgélnünk, hogy a sztárvilágban bukkanjunk rá hasonlókra. Gyere, tarts velünk!

 

Calista Flockhart és Harrison Ford

Először is itt van Harrison Ford és Calista Flockhart, akik 2002 óta egy pár, ez évben pedig hivatalosan is összekötötték életüket. Huszonkét év van közöttük, ami lehet, hogy sokak szemében óriási korkülönbség, de következő párosunknak sikerült felülmúlnia őket.

 

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas

Talán ennek a házasságnak a tiszta érzelmeiben kételkedtek a legtöbben, anno. Ám az idő bizonyított, 2000-ben házasodtak össze, azóta pedig szinte elválaszthatatlanok. Állítólag karmikus az ő szerelmük, és már abba beleborzongott a színészóriás, amikor meghallotta a walesi szépség hangját.

 

Jennifer Westfeldt és Jon Hamm

Ők is tíz éve vannak együtt, azonban papír nélkül. „Ez az egy évtized bizonyíték rá, hogy nem kell papír a mély kötődéshez – nyilatkozta Hamm. Jennifer több mint barátnő.”

 

Amy Poehler és Will Arnett

Két igazán mókás ember. Ugyanis Amy Poehler és Will Arnett hét évig voltak együtt, és ismét együtt vannak. Ezen kívül két gyönyörű gyerekkel büszkélkedhetnek.

 

Angelina Jolie és Brad Pitt

Több mint öt éve alkotnak egy párt, mindezt teszik a rengeteg ellendrukker és pletyka ellenére. Megismerkedésük – mondhatni – nem volt éppen botrányoktól mentes. Igaz, a rossz nyelvek szerint már Brad Pitt házassága a végét járta Jennifer Anistonnal, de ez nem mentette meg Angelina Joliet attól, hogy gaz csábítónak állítsák be. De miért is lett volna így, hiszen korábbi vad, bulizós élete éppen elég indokot szolgáltatott rá. Az együtt töltött évek lassan bebizonyítják, hogy ez bizony nem egy forgatáson megesett vad románc, ami feldúlt egy jól működő kapcsolatot.

 

Tracey McShane és Jon Stewart

Amikor még Tracey a New York Times keresztrejtvény oldalának szerkesztője volt, Jon javasolt neki egy egyedi rejtvényt. 2000-ben összeházasodtak, és azóta is övék a „kiborítóan helyes pár díja”.

 

Jada Pinkett Smith és Will Smith

Will Smith akkor ismerkedett meg Jadával, amikor a Kaliforniába jöttem (The Fresh Prince of Bel Air) című amerikai televíziós sorozat egyik szerepére jelentkezett. A pár 1997-ben összeházasodott, és két hihetetlenül szép és tehetséges gyerekkel büszkélkedhet. Már történelem, hogy kit féltettek jobban a másiktól Willt a kemény nőtől vagy Jadát a nagy szoknyabolond hírében álló Willtől. Egy biztos: mindkettejükről csak úgy sugárzik a boldogság!

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL