SZÓRAKOZÁS

MTV brand:new télköszöntő Miskolcon

Szerző:
Szabó Anna
Október 30-án a KOLIN, a Hated és a Jacked búcsúztatja az őszt egy fergeteges bulival az Ifjúsági Házban

 

Az MTV brand:new, az MTV és a djuice tehetséggondozó kezdeményezése, amely a csatorna világához közel álló magyar előadóknak segít elindulni az ismertség és elismertség felé vezető úton. A fiatal tehetségek munkáját ismert mentorok segítik, akikkel közös koncerteket is adnak Budapesten és Magyarország nagyvárosaiban. Október 30-án Miskolc látja vendégül az MTV brand:new bulit, ahol a KOLIN, a Hated és a Jacked pörgeti fel a hangulatot.

Már minden zeneszerető és újdonságra éhes fiatal tudja, ha igényes és friss magyar zenére szeretne bulizni, akkor az MTV brand:new a jó választás. Az öt tehetséges együttes és előadó több teltházas koncert után ősszel turnéra indultak, amelynek következő állomása a miskolci koncert lesz.

Az Ifjúsági Házban október 30-án a the (hated) tomorrow és a Jacked lépnek színpadra mentoruk, a KOLIN társaságában. Az MTV Brand:new koncert igazi csemegének ígérkezik, hiszen mindhárom zenekar más-más stílust képvisel.
És hogy kik is pontosan az MTV brand:new zenekarok és mentorok?

• Jacked: a fehérvári Jacked az utóbbi évek egyik legígéretesebb hazai indie-zenekara, 2006-os megalakulásuk óta elismeréseket elismerésekre halmoznak. Debütáló albumuk a Stop the Show volt, melynek dalait az összes ismert és nagy magyar zenei fesztiválon és klubban bemutatták már. A zenekar jelenleg második nagylemezén dolgozik. Több rajongó szerint a magyar Jacked olyan, mintha egybegyúrták volna a Mando Diao-t és az Arctic Monkeys-t.

• the (hated) tomorrow: a the (hated) tomorrow a 80'-as évekből táplálkozó zenéjével tudósítja véleményét a világról a nagyközönség felé. Nem hisznek az összeesküvés elméletekben, de szeretik a pacalt hidegen, tejszínhabbal. Tavaly elkészítették első klipjüket 'Discotech' címmel. Új albumuk, a 'KOLOR' pedig 2010 tavaszán jelenik meg.

• KOLIN: A meglehetősen különc megjelenéséről elhíresült háromtagú zenekar 2007-ben alakult Budapesten. A hetvenes évek diszkózenéjét keverik az indie rockkal new rave-es megszólalásban. Első lemezük, a Yell Into The Kazoo 2008 őszén jelent meg, azóta a budapesti klubélet egyik legfontosabb szereplőjévé léptek elő. És a közönség kedvencévé, olyannyira, hogy tavaly és idén is bezsebelték az MTV EMA Legjobb Magyar Előadónak járó díját.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL