ANGYALISKOLA

Sodródj a folyók angyalával

Szerző:
Szabó Anna
Phuel és Haurvatat, a két csodálatos vízi angyal arra bíztat, hogy hallgass jobban az érzéseidre, a megérzéseidre, bízz a sorsban és a belső vezetődben!

 

Haurvatat a folyók őrangyala, aki ismeri a folyók bölcsességét, tudja, hogy olykor jobb, ha a görcsös akarás és ragaszkodás helyett csak úgy sodródunk az árral, és rábízzuk magunkat a folyóra, hiszen az tudja, merre kell folynia. Csak rá kell bíznod magad a sorsra, és könnyedén úszni az árral. Ha úgy érzed, nem vagy erre képes, mert mindig mindent az irányításod alatt akarsz tartani, akkor keresd fel Haurvatat angyalt, aki segít majd neked abban, hogy rábízd magad a sorsra, és engedd magad vezettetni. Ha Haurvatat segítségére van szükséged, mondd a következőt: „Haurvatat, Haurvatat, Haurvatat, segíts, hogy jobban hallgassak az ösztöneimre és az érzékeimre, mert így, amikor lehet, jobban tudok sodródni az árral. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

Ne félj az érzelmektől

A víz az érzelmeket jelképezi, melyekben könnyű elmerülni, és könnyen magukkal ragadnak minket vagy elsodornak bennünket. Éppen ezért fél az érzelmektől oly sok ember, mert úgy érzi, nem tudja azokat irányítani. Az érzelmek elfojtása azonban még nagyobb bajt okoz, ugyanis az általunk emelt belső gát egyszer át fog szakadni, amikor már a szív nem bírja el tovább a felgyülemlett érzelmeket. A víz angyalok abban is segítenek, hogy képes legyél stabilizálni az érzelmeidet és ne félj többé megélni és kimutatni őket. Phuel, a vizek ura eszedbe juttatja, hogy a víz lenyugtatja és csillapítja az érzelmeket. Ha érzelmileg labilis vagy, esetleg túlságosan elfojtod az érzéseidet, akkor Phuel angyalhoz fordulj segítségért! Mondd a következőt: „Phuel, Phuel, Phuel, hozd el a víz erejét, amely lenyugtatja és stabilizálja az érzéseimet. Kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem.”

Néha a szív is téved…

Aki az érzelmeire hallgat, előfordul, hogy csalódás éri. Ezeket a sebeket azonban be lehet gyógyítani. Nem érdemes félelemből visszafogni az érzéseket, hiszen a csalódás is csak egy tapasztalat, amely erősebbé tesz minket. Haniel angyal elvezet a szív gyógyulásához, ha rossz emberben bíztál. Haniel, a szerelem angyala, akinek a szerencseköve a korall. Ha csalódtál a szerelemben, szerezz be egy aprócska rózsaszín korallt, és programozd be. Fogd a kezedbe és mondd a következő könyörgést: „ Haniel, Haniel, Haniel, segíts beprogramozni ezt a követ a szeretet gyógyító erejével, hogy lecsillapítsa és begyógyítsa a szívemet. Magamnál hordom majd, és hagyd, hogy a gyógyító folyamat folytatódjon, amíg a szívem készen nem áll egy újabb szerelemre. Kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem.” Ha egyszer csalódtál valakiben, az nem jelenti azt, hogy soha többé nem bízhatsz a szíveben. Gyógyítsd meg a sebed, és menj tovább a szív útján!

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL