FÉSZEK

Színesítsd meg napjaid!

Szerző:
Szabó Anna
Rajongunk a színekért, ami otthon-stílus összeállításainkon is egyértelműen látszódik. A legutóbbi dekorötletek után, fantáziánkban ismét színjáték kezdődött, és meg sem állt az őszi hangulatok felidézéséig, majd ellensúlyozásáig.


Világosságot!

Ki mondta, hogy ősszel mindennek muszáj sötétnek és borongósnak lennie? A szürkébb esős napok végén igazán jó érzés lehet hazaérni egy vidám, fénylő sárgás színekben pompázó otthonba hazatérni.

 

Válj „zölddé”!

Hogy miért? Egyrészt, mert divatos szín, másrészt mert valóban nyugtató. Igaz, már évek óta divatos, de ettől még nem kell feltétlenül unalmasnak lennie. Felejtsd el az SZTK-zöld árnyalatokat, használd a fantáziád!

 

Harsányan

Friss és ropogós, mégis meleg ez a szobabelső. Ezt a kettősséget a feltűnő sárga falakkal és a vérnarancs huzatú kanapé együttesével érték el.

 

Dobd ki a régit vagy varázsold újjá!

A leggyorsabban úgy változtathatsz élettereden, ha a berendezés kiegészítőtárgyait cseréld le. Gondolj új párnákra, vázára, szőnyegre… Még akkor is, ha ősréginek találod a konyhaszekrényed, vagy a kanapéd egy igazán öregdarab, van megoldás. Igaz, ezek már csak nagyobb összegből kivitelezhetőek, de a felújításuk közel sem.

 

Függönyt fel!

Az egész szoba hangulatát megváltoztatja a függöny. Próbálj ki merészebb színeket: pirosat, narancsot, kivizöldet…!

 

Utómunkálatok

Birkózz meg a kanapé-kérdéssel egyszerűen: a háttámlákra varrj cserélhető huzatokat. Így bármikor átöltöztetheted kedvenc pihenőhelyedet, ráadásul mindezt pillanatok alatt!

 

Hangsúlyozd ki a teret!

Nem győzzük hangsúlyozni, mennyit dob a szobán, ha egy falat élénk színűre festesz. De egy szabályt ezzel kapcsolatban is érdemes megjegyezni: főként akkor hatásos, ha merőlegesen állnak hozzá képest a bútorok és szemben vele vannak a szórakoztató egységek.

 

Modern és elegáns

A lila, de főként a padlizsán és szilva árnyalatok, egyre divatosabbak lesznek. Ha ódzkodsz tőle, ám neked is a kedvenceid közé tartozik, ellensúlyozhatod barna és szürke darabokkal.

 

A kék ölelése

Ha léteznek olyan színek, aminek árnyalatai közt egyszerre találsz nőieset, férfiasat, nyugtató és felpörgetőt, akkor a kék bizonyára közéjük sorolható. Még hatásosabbá teheted, ha egyszerre ki is használod, hogy rengeteg árnyalata van, valamint némi zöldet csempészel a térbe.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL