DIVAT

Az ősz legtrendibb kiegészítői

Szerző:
Szabó Anna
Az idei ősz elsőszámú kiegészítői a hatalmas kötött sálak lesznek, mindenféle színben és fazonban. Egy jól megválasztott sál nagyon fel tudja dobni az öltözetet.

 

Bundás fazonok

A bundás sálak és kesztyűk ugyan már a telet idézik, de egy-egy hűvösebb napon már ősszel is elő lehet venni őket. A bundás, szőrmés kiegészítők a puhaságuk miatt is igen népszerűek.

Színes sálak

A hatalmas kötött sálak látványelemként is megállják a helyüket, de a nyak köré tekerve bomba biztos védelmet is nyújtanak a hideg ellen. A hozzájuk passzoló kesztyűk közül az ujjatlan és a hosszított fazonok a legdivatosabbak.

Kalap, usanka és bojtos sapka

Fejfedők tekintetében a norvég mintás bojtos sapka, a bundás usanka és a kalap viszi a prímet. Bármelyik fazon megfelel az őszi trendnek, válaszd azt, amelyik a kedvedre való!

Előtérben a mályva és a pink

A szezon színei között meghatározó szerep jut a mályva és pink árnyalatoknak. A borongós őszi hangulatot is remekül feldobják ezek a feltűnő darabok. Jól mutatnak farmerdzsekin, vagy egy fekete kis kabáton.

Kendők minden mennyiségben

Sál helyett egy kendőt is a nyakad köré tekerhetsz, hiszen van választék bőven. Lehet nyomott mintás, horgolt, vagy bojtos bármelyik változata divatos. Változatosak a minták is, hiszen a kockástól kezdve a párduc mintáson át a virágos és egyszínű darabokig mindenféle megtalálható az őszi kollekciókban.

Csavart minták

A csavart mintás kötött sálak is a szezon kedvencei. Meghatározó színek a szürke és az ezüstös. A hozzájuk passzoló hosszúszárú kesztyűk a csuklót és az egész alkart is védik. Remek újítás!

Tekerd a fejed köré

A kapucni jellegű kendő sapkák már a tavalyi szezonban is megjelentek, de úgy látszik, még egy idény erejéig velünk maradnak. A rövid, vállig érő poncsó az idei ősz újításának számít.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL