SZÓRAKOZÁS

Ahol a kisugárzásé a főszerep

Szerző:
Szabó Anna
VI. alkalommal szervezi meg a közhasznú non profit szervezet a Csillag Show Tánc egyesület Pakson a nagy népszerűségnek örvendő, országos rendezvényt. Első nap egy különleges, nem megszokott szépségversenyé a főszerep. Szépség és egyéniségverseny, ahol a kisugárzás számít és ezt különböző produkciókkal is alátámaszthatják a résztvevők. Különböző korcsoportokba lehet jelentkezni 3 éves kortól…

 

Aki viszont szeretne bekerülni a nemzetközi szépségverseny körforgásába annak is itt a lehetőség, hisz a Nemzetközi Alpok Adria Tolna megyei döntője akár erre is ad lehetőséget.

Második nap a tánc kerül előtérbe. Országos Csillag Tánc bajnokság és fesztivál. A táncprodukciók széles palettájával találkozhatunk. A tánc műfaja mindegy csak élvezd. VI. éve egyedülállónak tekinthető rendezvény célja az ország amatőr táncéletének felpezsdítése, a különböző művészeti csoportok, egyéni alkotók megismerése, tapasztalatcsere, örömszerzés mind a közönségnek, mind pedig a résztvevőknek. A táncművészet igen széles tárházát fogadja be a Csillagfény Parádé. A zsűritagok olyan szakmailag elismert művészek, akik biztosítani tudják e széles paletta érdemi megítélését és a további művészi és pedagógiai iránymutatást. Fontosnak tartjuk a nívós zsűrink szakmai tanácsait, javaslatait, építő jellegű kritikáit, aminek jóvoltából az egyének és csoportok szakmai fejlődését segítenék elő.


Az eddig is különlegesnek, és nagy sikernek örvendő rendezvényünket, a Csillagfény Parádét és a Csillag Tánc Bajnokságot és fesztivált az idei évben kibővítjük az esélyegyenlőséggel. Ezzel a különleges újfajta kezdeményezéssel az emberi jogokra való odafigyelést szeretnénk elérni.
Szeretnénk közelebb hozni az egészségesek „társadalmához” a fogyatékossággal élő embereket, megmutatni értékeiket, képességeiket. Egyazon színpadon mutathatnák be tehetségüket a segítséggel élő gyermekek, fiatalok és az országban élő egészséges, vállalkozó kedvű, még nyitott, tiszta emberek.

A rendezvény célja, hogy lehetőséget adjon az egészséges és a sérült emberek számára a közös életre, a nagyobb odafigyelésre. A véleményformáló rendezvény az embereket célozza meg kortól és nemtől függetlenül a tolerancia, az elfogadás korai szocializációjának elősegítése érdekében, és társadalom figyelmét is szeretné ébren tartani.


Reméljük rendezvényünk felkeltette az érdeklődésedet és örömmel részt veszel rajta!


Információ
06-30-3602075
csillagshow@gmail.com


SZÉPSÉGVERSENY: 2010. november 6-án, szombaton Paks, Városi Művelődési Központ
TÁNCVERSENY: November 7-én vasárnap Paks, Városi Művelődési Központ


Szeretnél egy színvonalas, jó hangulatú versenyen részt venni?
Itt egy fantasztikus lehetőség, hogy felfigyeljenek rád!

Ne hagyd ki! Jelentkezz most!

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL