MÁGIA

Ki voltál előző életedben? Varázsolj!

Szerző:
Szabó Anna
Mióta az emberiség hisz az előző életekben, tudni akarja, hol volt és mit csinált, mielőtt erre a világra született. Több technika is létezik, aminél szükséges más, avatott ember segítsége a múlt felfedésében, ám mi most egy általad is elvégezhető gyakorlatot mutatunk be.

 

Kellékek


1 db fehér gyertya
1 db tükör


A varázslat menete


Ezt a varázslatot akkor próbáld ki, ha kora reggel teljesen ki tudod zárni a világot kb. 20 percre. Viselj fehér vagy világos, pasztellszínű ruhát. Ülj le a tükörrel szemben, és gyújts meg egy gyertyát. Állítsd úgy a gyertyát, hogy a fénye az arcodra essen, fontos szempont továbbá, hogy a tükörben figyelni tudd a visszaverődését. Fókuszálj a lángra, miközben a tükrön keresztül nézed, és lassan töltsd fel magad energiával. Talán úgy érzed, hogy már elérted a maximális energia szintedet, közben figyeld a szemed, és mondd a következőket:


„Álld meg a jóst hold fénye
Talán nekem adományozzátok a jövőbe látást, mint készséget”


Kántáld a varázsigét kétszer, közben nézz közelről a szemedbe, miközben a tükörrel szemben ülsz. Próbálj meg nem pislogni. Pár percen belül a tükörképed eltűnik, és az előző életbeli képed jelenik meg. Figyeld meg az arcvonásaidat, az öltözetedet, stb. Ne törd meg a szemkontaktust, hiszen abban a pillanatban, ahogy ezt megteszed, a kép eltűnik. Továbbá ne beszélj. Abban a pillanatban, ahogy a lélek azt érzi, hogy végeztél, a kép eltűnik.

FONTOS! Ez egy eléggé trükkös varázslat, és mielőtt sikerülne, sok gyakorlást igényel.


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL