DIVAT

Van benne valami

Szerző:
Szabó Anna
Egy nő számára az egyik legfontosabb kiegészítő a női táska. Ezt a divattervezők is pontosan tudják, ezért kápráztatnak el bennünket szezonról szezonra új fazonokkal.

 

Hasított bőr és rojtok

Az idei kollekciók bőr táskáit jó nagyméretűre tervezték, hogy minden női kacat elférjen bennük. A hasított bőr és a rojtos fazonok épp úgy divatosak, mint a sportosabb, zsebes táskák.

Díszes szegélyek

Az oldaltáskák nagyon praktikus és kényelmes megoldások. Jól mutatnak rajtuk a fehér szőrmedíszítések, vagy a díszes varrások.

Jópofa batyuk

A batyu hallatán valószínűleg rögtön a népmesék világa jut eszedbe, de egyáltalán nem erről van szó. Legújabb kistáskák fazonja ugyan batyuforma, de a legtrendibb kivitelezésben. A felül összehúzható kistáskák bohókás jellegükkel feldobják az öltözetet.

Plüss, szőrme és bársony

Kis kézitáskákból is nagy a választék. Ezek a darabok már az alkalmi stílus előfutárai. A vicces, játékos plüss táskák inkább hétköznapi viselethez passzolnak, de a bársony és a szőrme akár egy partin is megállja a helyét.

Színes bőr táskák

A kis kereszt pántos bőr táskák mindenféle színben megjelentek az üzletek kirakataiban. Már csak azt kell eldöntened, melyiket válaszd!

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL