ANGYALISKOLA

Hófehér tollak jelzik spirituális utadat

Szerző:
Szabó Anna
Élete során a legtöbb ember eljut arra a pontra, amikor felteszi a létezés nagy kérdéseket. Szeretné megtudni, mi a sorsa, ki is valójában. Ekkor kezdődik el a valódi élet, a spirituális fejlődés.

 

A spirituális fejlődésed érdekében Alphun, a galambok angyala üzeni: Én vagyok a hófehér galambok, spirituális utad szimbólumának angyala. Ha segítségemet kéred, felemelem a tudatodat a Mindenségbe. Keresd a fehér madarakat, az utadba kerülő apró fehér tollakat és a tollpihe alakú felhőket – mert mindez annak a jele, hogy melletted vagyok.

Könyörgés Alphunhoz

Ha Alphun segítségére van szükséged, mondd a következőt: „Alphun, Alphun, Alphun, eljutottam arra a pontra, ahol spirituális útmutatásodra van szükségem. Küldj nekem jelet, és mutasd meg, hogyan folytassam utamat a Fény útján. Kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem.” A könyörgést követően keress jeleket, ahol csak tudsz: szárny, vagy angyal alakú felhő, galamb, vagy hattyú képében. Hamarosan apró fehér tollpihéket fogsz találni. Attól a pillanattól kezdve tudd, hogy utadat egyengetik.

Ezüst energia Gábrieltől

Az arany és ezüst egyensúlya segít, hogy döntéseid meghozatalakor kellő mértékben használd az ösztöneidet. Az arany a tudatot, a logikus gondolkodást, az ezüst a megérzéseket, az intuíciók világát jelképezi. Ha egyensúlyban van a kettő, akkor a földi lét gondjaival is meg tudsz küzdeni, és a szellemi dolgok megértése és alkalmazása is feltárul előtted.
Ahhoz, hogy spirituális utadra rálelj, felül kell emelkedned a racionális gondolkodáson. Az ezüst energia Gábrieltől, a Hold uralkodó angyalától származik. Ez a női energia erőt ad a megérzéseidnek, arra ösztönöz, hogy az eszed mellett az intuícióidra is hallgass. A túl sok ezüstnek köszönhetően azonban előfordul, hogy túl sokat hezitálsz a döntéseid előtt. A következőképpen kérj ezüstöt Gábrieltől: „Gábriel, Gábriel, Gábriel hozz nekem több ezüstöt, amely megnöveli intuíciómat, hogy meghozhassam a megfelelő döntést. Kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem”.

Arany energia Rafaeltől

Ez a férfienergia segít meghozni a döntéseket és megtenni a szükséges lépéseket. A spiritualitáshoz meg kell lelned az összhangot a férfi és női oldalad között. Ebben segít neked Gábriel és Rafael angyal. A túl sok arany azt jelenti, hogy kellő megfontoltság hiányában elsieted a döntéseidet. A következőképp kérj aranyat Rafaeltől: „Rafael, Rafael, Rafael, segíts még több arannyal, hogy meghozhassam a megfelelő döntéseket az életemben, melyek a spirituális fejlődésemet szolgálják. Kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem, kezedbe tetszem a lelkem.” Az egyensúly meglelésében és fenntartásában segíthet az is, ha egy-egy arany és ezüst medált, vagy gyűrűt viselsz magadon.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL