SZÉPSÉG

Top 5 új illat hűvös napokra

Szerző:
Szabó Anna
A hozzád illő parfüm ma már elengedhetetlen kiegészítője megjelenésednek. De ez még nem jelenti azt, hogy mindig ragaszkodnod kellene ugyanahhoz az illathoz. Az illatkreátorok most őszre is tartogatnak meglepetéseket.


Íme 5 varázslatos illat, melyek közül biztosan találsz kedvedre valót, de főként egyéniségedhez illőt. Ígérjük, nem fogsz csalódni!

 

Herve Leger Femme parfüm

Az AVON számára megálmodott különlegesség nagyszerű választás a csábítani vágyó nők számára, akiknek fontos a kifinomultság, a nőiességük kihangsúlyozása és a francia divattervező által megalkotott atmoszféra és stílus képviselete. Csábító frissesség, egzotikus virágok és rabul ejtő, mézédes fás illatok egy különleges parfümben, melyet Hervé Léger francia divattervező álmodott meg, és a női nem iránti csodálata inspirálta.

Ára: 7700 Ft/ 50ml

 

I LOVE Just Cavalli
Her & Him

Roberto Cavalli új, őszi illatát a fiatalok szerelme ihlette. Mindkét nemnek egy-egy átütő erejű, merész és élénk illatot tervezett, mely a stílus és attitűd megtestesítője. A női illat szexi és élnék, friss lédús gyümölcsökkel, intenzíven bársonyos cédrus- és szantálfával, valamint édeskés pézsmával és vaníliával, tonkababbal. A férfiillatot pedig a modern, dinamikus frissesség jellemzi, élnék és csintalan zöld teával, egzotikus szantálfával, és pacsulival.

Ára: 9900 Ft/30ml

 

Outspoken by Fergie

Magabiztos, független, és mindig hű önmagához. Pont, mint Fergie, a többszörös platinalemezes és számos zenei díjat bezsebelő énekesnő. Végtelenül szexi jellemvonásait kifejezésre juttatja új – és egyben első – parfümjében is, mely szerinte „egy olyan illat, amely segít a nőknek abban, hogy felszínre hozhassák személyiségüket”. Az AVON új, gyümölcsös illata minden tüzes éjszakákon hódítani vágyó nőnek ajánlott. Finom aromák keverednek benne kihívó illatokkal, mint a tubarózsa a jázminnal, a vadsáfránnyal és a fagyos bogyókkal.

Ára: 5500 Ft/ 50ml

 

FERRÉ In the Mood for Love PURE

A szerelem parfümje – hasonlóan Roberto Cavalli új illatához – ez is, viszont a Ferré az édességgel szemben a gyümölcsök, virágok esszenciáját nyújtja élményként viselőjének. Az első látásra kialakuló szerelem valamennyi hatását felidézi a fejjegy, míg a szívjegy maga a lüktetés a valódi szerelem ritmusára, alapjegye pedig a letisztult érzéseké.

Ára: 10800 Ft/ 30ml

 

Moschino Toujours Glamour

A Moschino új illatkompozíciója a keleties-virágos és friss illatcsaládba tartozik, egyszerre meglepően friss, egyedülállóan nőies és kifinomultan érzéki. Vagy, ahogy a tervezők aposztrofálták: a frissesség lehelete megcsókolja viselőjének bőrét, és felfedi legmélyebb vágyait. Napjaink nőiességének csábító illatának élénk kifejeződése.

Ára: 10400 Ft/ 30ml

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL