SZEX, SZERELEM

Perverznek érzed magad?

Szerző:
Szabó Anna
Ebben a cikkben olyan dolgokról lesz szó, amiről ritkán, vagy soha, vagy csak nagyon ritkán beszélünk. Szeretnénk meggyőzni, hogy egyáltalán nem követsz el bűnt, ha vannak különös vágyaid, gondolataid, netán tetteid!

 

A szexfilmek és a kíváncsiság


Én csak annyit mondok, ha jól esik, nézd! Mindaddig, míg segít a vágy felfokozásához és nem vagy függő, nincs semmi probléma. Tekintsd ezt egyfajta segédeszköznek. Olyan dolgokat fedezhetünk fel ezekben a „műalkotásokban”, melyekből akár ötleteket is meríthetünk.

A legtöbb ember kíváncsi arra, mások hogyan csinálják. A kukkolás élménye, a tiltott dolgok tovább fokozzák az izgalmat. Nem kell szégyellned, ha beindulsz erre. Leginkább azok az izgató jelenetek, melyek a legközelebb állnak a valósághoz. Néha szívesen meglesnéd a szomszédokat? Ebben sincs semmi ciki, hidd el, ha csak nem kapnak rajta...


Mitől lesz valaki perverz?


Valahol azt olvastam, hogy semmi sem számít perverziónak, ami mindkét fél megelégedésére szolgál a szexben, és mindkét fél előzetes beleegyezésével történik.

Azok az emberek tekinthetők betegesnek, akik csak a kukkolás által jutnak el az orgazmushoz. Akik alig várják a következő lehetőséget a leselkedésre, és folyamatosan csak ezen jár az eszük. Akik napjában többször nyúlnak szex magazinok, pornófilmek után és más módon nem is képesek felizgulni.
Ha úgy érzed, te is csak akkor jutsz el a csúcsra, ha másokat nézel, vagy ha magadnak csinálod, azt is gondold végig, hogy jelenlegi párkapcsolatodban minden rendben van-e, értek-e csalódások az elmúlt időszakban, vagy mióta is vagy egyedül. Ettől még nem vagy feltétlenül perverz. A megszokás is szerepet játszhat abban, milyen körülmények közt jutsz el az orgazmusig.


Gátlások közt, avagy a blokkoló tényezők


Sok oka lehet annak, ha nem megy az ellazulás. Vannak, akik szégyellősek, elégedetlenek a testükkel és emiatt nem szívesen mutatják meg meztelenségüket. Ilyen helyzetben csak azon múlik a dolog, hogy el tudod-e fogadni önmagad. Sokat segíthet gátlásaid oldásához, például egy kis bor.

Előfordul, hogy azért nem mered elengedni magad, mert attól tartasz, amire vágysz, túlzás lehet. Sokan idegenkednek bizonyos pózoktól, mert kurvásnak érzik tőle magukat. Vannak, akik egész egyszerűen tapasztalatlanságuk miatt félnek, és vannak, akiket arra neveltek, hogy ilyesmit nem illik. A lényeg az, hogy fokozatosan próbálj megnyílni. Mindig próbálj ki valamivel többet, valami újat, szokatlant. Előbb-utóbb bele fogsz jönni és egyre természetesebbé fog válni, hogy bizonyos helyzeteket élvezz.

Ha fájdalmat érzel érintkezés közben, először mindenképpen ki kell zárni az esetleges betegségeket. A candida fertőzés könnyen okozhat kellemetlen, csípős érzést aktus közben. A fogamzásgátló tabletta is okozhat hüvely szárazságot, és bizonyos gyógyszerek szintén csökkenthetik a libidót. Ilyenek lehetnek például az antidepresszánsok is. Ezeknek feltétlenül utána kell járni, mielőtt pszichés okokra gyanakodnál.


Az erotikus fantázia


Együtt lenni egy másik nővel, vagy ismeretlenekkel? Ettől sem leszel rögtön perverz. Az ember egész életében az ismeretlen felfedezésére törekszik. Ha kíváncsi vagy milyen lehet egy gruppen, az még nem jelent feltétlenül rosszat. Megint más, ha ilyesfajta összejövetelekre jársz… a csoportos szex nem túl egészséges dolog, könnyen összezavarhatja az ember szexuális identitását.


Ez persze nagy vitatéma. Vannak, akik úgy gondolják rém izgalmas dolog egyszerre több emberrel együtt lenni. Mások szerint gusztustalan és beteges. Ez egyéniségtől függ. Az intim együttlét elsősorban két emberre tartozik. Ha valaki mégis úg érzi, hogy ettől fellendülhet szexuális élete, vágjon bele, de azért jobb óvatosnak lenni. Sokan fantáziálnak más kultúrákból származó férfiakról. Bizonyos illatok, képek szintén gerjesztők lehetnek. Ez is normális, hiszen az idegen dolgok mindig érdekesebbnek tűnnek, a felfedezés iránti vágy sokszor erősebb, mint a megszokott dolgok iránti ragaszkodás.


Szeretnéd, hogy lássanak közben?


Vannak párok, akiket cseppet sem zavar, sőt izgalmat találnak abban, ha valaki figyeli őket szex közben. Előfordul, hogy megörökítik együttléteiket és a következő szeretkezés közben, vágyuk felkorbácsolásához újra, meg újra megnézik a felvételt. Relatív dolog, hogy mennyire nyitottak a párok.
Valamikor régen, a szegényebbek lakás híján az utcára kényszerültek, ám a nyilvános csókolózást szigorúan tiltották, büntetésre kötelezték a közszeméremsértőket.

A hatvanas évek végén kialakult hippi mozgalom összehozta a tömegeket és a fiatalok szexuális forradalmat hirdettek. Oldódtak a gátlások, ennek ellenére nem innen alakult ki a csoportos szex megjelenése.

A csoportos szex tiltott dolog volt, ám az ötvenes évek végén, a hatvanas évek elején Skandináviában már különféle alkoholivási szeánszok alkalmat teremtettek egy kis együttlétre.. Bár nem csoportosan, itt leginkább a közös alkoholmámoron volt a lényeg. A szex tulajdonképpen már másodlagos dolog volt, mert az alkoholfogyasztás ugyanolyan mértékű kihágásnak számított, mint a nyilvános szex.

Londonban és Párizsban szintén működtek olyan házak, ahol összejöttek az emberek. Titkolták ezeket az összejöveteleket, de a csoportos szexnek már nem volt akadálya.


Az önkielégítés


Életed talán legintimebb pillanata, amikor magadnak szerzel örömet. Sokan letagadják, zavarba jönnek e téma hallatán. Voltál már úgy, hogy maszturbálás után furán érezted magad, kínos volt, undorodtál attól, amit tettél? Semmi gáz!

Biztosíthatlak, hogy a nők 90%-a maszturbált már, legalább egyszer életében. A többség rendszeresen teszi, hiszen ez jó! A szex, így az önkielégítés is pozitív hatással van rád! Endorfin hormonok szabadulnak fel a szervezeteden, az arcod kipirul, bőröd simább lesz és tulajdonképpen egyfajta sportnak is felfogható, mert még zsírt is égetsz vele. Sőt! Stresszoldó hatása bizonyított! Szexuális képességeid fejlődnek, így ha a partnereddel vagy, sokkal jobb élményekben lehet részed.


Sokféle lehetőség áll rendelkezésedre, hogy felfedezd, mi a legjobb neked. Csinálhatod a kezeddel, párnával, vibrátorral, akár plüssállattal vagy zuhannyal, kipróbálhatod a gésa golyókat is, csak arra vigyázz, hogy amit a hüvelyedbe helyezel, tiszta tárgy legyen, amit semmi másra nem használsz.
A hüvely bemenet lassú simogatásával (egy kis nedvességgel fokozható az izgalmi állapot), a csikló finom dörzsölgetésével könnyen feizgulhatsz. Érdemes kipróbálni többféle testhelyzetet is!


Az orgazmus tanulható?


A pasiknak könnyebb dolga van. Sokan már 12-14 évesen tudják mit jelent az orgazmus, hiszen ekkor már többször is átélik a magömlést, így előfordul, hogy érintés nélkül is elérik a csúcsot. A lányoknak ezzel szemben fel kell fedezniük saját testüket, ösztönösen rá kell érezniük arra, mi okozza számukra azt a kellemes, bizsergető érzést. Ha valaki túlságosan gátlásos, olyan nevelésben részesül, melyben a szexualitás egyenesen bűnnek számít, több időbe telhet az öröm forrás megismerése.

A szexualitás kicsi kortól jelen van az ember életében. Már óvodás korban is megfigyelhető az önkielégítés, a gyerekek ráébrednek arra, hogy a nemi szervek érzékenyek, és érintésük kellemes érzést okoz.

Az orgazmuskészség fejleszthető, mind a vaginális, mind a csiklói orgazmus. Ez is olyan, mint a zongorázás, sok gyakorlás kell hozzá. Egy dologra kell csak vigyázni, hogy ne pótolja a valódi szexet!


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL