DIVAT

Egy csipetnyi Párizs

Szerző:
Szabó Anna
Az őszi kollekciók idén szeretnének egy kis francia eleganciát csempészni a nők ruhatárába. Megjelennek a fodrok és csipkeszegélyek, melyekkel izgalmas kontrasztot képeznek az élére vasalt ruhadarabok.

 

Rózsaszín és fekete

Egy fodros mini szoknya bája keveredik a blézer üzleties hangulatával. A francia attitűd megjelenik a blúzokon és a topokon is. A vezető színkombináció a fekete és a rózsaszín.

Egyszerű vonalvezetés

A párizsi elegancia egyik trükkje az egyszerűségben rejlik. Az egyenes szabású ruhák derékban kicsit húzottak, de nem feszülnek teljesen a testhez. Szexisebbé teheted a megjelenésedet egy széles övvel.

Csipkés szegély

A blúzok és szoknyák alján megjelentek a vékony csipkeszegélyek. Egy fodros szoknya csipkés fölsővel jellegzetesen francia stílus.

Élére vasalva

Nadrágok tekintetében az élére vasalt, bőszárú fazonok jelentik a trend alapját. Fehér blúzzal és karcsúsított blézerrel kombinálva az irodai, és üzleties image-t juttatja eszünkbe, a szürke és bézs színek pedig a városi eleganciát jelenítik meg szemünk előtt.

Előtérben a szövet

A szövet szinte minden ruhadarabnál megjelenik, legyen az egy blézer, szoknya, vagy egy őszi kabát. A szövetruháknál a szürke szín dominál, amit nyugodtan kombinálhatsz az újonnan beszerzett rózsaszín fölsőiddel.

 

 


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL