ANGYALISKOLA

Találd meg a lelki békéd Cassiellel

Szerző:
Szabó Anna
Cassiel, a Szaturnusz uralkodó angyala arra emlékeztet bennünket, hogy az életben vannak ellentmondások, és ha szembenézünk a nehéz időkkel és legyőzzük őket, fokozatosan újra rálelünk a harmóniára, és megtaláljuk a nyugalmat és békét.

 

Ha nemrégiben estél túl életed egyik nehéz időszakán, előfordulhat, hogy karmikus gondok okozták, amelyekkel hajlandó voltál szembeszállni és megküzdeni ebben az életben. Ha elfogadod a helyzetet és igyekszel megtalálni a derűt a borúban, leküzdöd az akadályt a pozitív végeredmény érdekében, és szabadon léphetsz tovább. Ez Cassiet üzenete, aki pontosan tudja a történések mögötti törvényszerűségeket. Mi nem mindig látjuk a helyzetünket teljesen tisztán, hiszen nem látunk vissza az előző életeinkbe, de minden adódó nehézséghez pozitívan kell hozzáállnunk. Akár karmikus ügyről van szó, akár nem. Sosem tudhatjuk, ki felé milyen tartozásunk van. Tégy meg minden tőled telhetőt, hogy megküzdj a problémáiddal, és akkor biztos lehetsz abban, hogy egyszer vége szakad a szenvedésnek.

Hogy jobban megértsd Cassiel üzenetét, tégy egy darabka obszidiánt és szelenitet az íróasztalod egy-egy oldalára, de használhatsz hópehely obszidiánt vagy fekete-fehér achátot is. Ezek az ásványok segítenek abban, hogy megértsd a dolgok mögött lévő lényeget. Azt mondják, az éjszaka közvetlenül virradat előtt a legsötétebb. Ha most nehéz időszakot élsz át, ne feledd, el fog múlni, ez olyan biztos, mint ahogy a nappal követi az éjszakát.

Erőgyűjtés és megújulás

A lelki béke egy törékeny állapot, de nagy kincs. Ha rátalálsz néha-néha és eltölt a megelégedettség és a boldogság, akkor máris szerencsésnek mondhatod magad. A legtöbb ember képtelen akár egy pillanatra is meglelni ezt az állapotot. Elégedetlenség, harag, sértettség, düh és frusztráció kavarog a szívükben. Ha neked már sikerült valaha meglelned magadban a lelki békét, de valami megzavarta azt, akkor fordulj a fák angyalához, ő majd segít abban, hogy összeszedd magad.

A természet mindig segít a stressz levezetésében, a levertség és a bánat legyőzésében. Zuphlas, a fák angyalának üzenete neked szól: „Engem enyhe szellőkön láthatsz, amint Föld Anyánk felé suhanva szeretettel teli energiával és egyensúllyal töltöm meg fáim leveleit, gallyait és ágait. Ha gondoskodsz a fákról, és odafigyelsz rájuk, engem is magadhoz ölelsz, és én visszaadom neked ezt a szeretetet. Hosszú távon ez így működik. Szánj időt arra, hogy megújítsd Föld Anyánkkal és a természettel való kapcsolatodat, engedd, hogy meggyógyítson fáim tiszta ereje és bölcsessége.„

Próbálj egy kis időt a szabadban tölteni, hiszen a természet tele van éltető energiákkal, és várva várja, hogy erőt meríts belőle. Keress egy olyan helyet, ahol fák között üldögélhetsz. Olvasd el Zuphlas angyal üzenetét, majd hunyd le a szemed és engedd, hogy a fák erős, ugyanakkor gyengéd energiája áthassa a testedet, ellazítson és összekapcsoljon a természettel, és ezáltal tökéletes egyensúlyba kerülj önmagaddal.

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL