Természetes összetevőkkel a feszültség ellen (x)

 

Az emberek többsége állandó stressznek van kitéve, és a mindennapos kényelmetlenségek mellett csak kevesen tudják, hogy a tartós stressz hosszú távon komoly betegségeket okozhat.

Tudjuk, hogy a nyugalmat és a testi, lelki harmóniát elsősorban önmagunkban kell megtalálnunk, de a kereséshez mindig kaphatunk külső segítséget is. A TEVA Magyarország Zrt. terméke, a Valeriana Relax étrend-kiegészítő lágyzselatin kapszula olyan gyógynövények kivonatát tartalmazza, amelyek hatóanyagai hozzájárulhatnak a normál idegállapot, a lelki egyensúly fenntartásához és az egészséges alváshoz. A Valeriana Relaxot azok számára ajánljuk elsősorban, akik aktív, stresszes életet élnek, és szívesebben fordulnak természetes szerekhez, mint szintetikus nyugtatókhoz.

A Valeriana Relax étrend-kiegészítő lágyzselatin kapszula három összetevője a macskagyökér (valeriana), a golgotavirág és a komló. Ezek közül a macskagyökér már az ókorban is ismert gyógynövény volt, igazi csodaszernek tartották, és minden főzetet hatástalannak tartottak, amelynek nem szerepelt az összetevői között. Elmondhatjuk, hogy a valeriana gyógynövény végigkísérte az emberiséget, és mindig segített az ideges nyugtalanság leküzdésében. A lágyzselatin kapszula másik összetevője a golgotavirág, amelyet különleges formája miatt Krisztus töviskoronájáról neveztek el. A golgotavirág szintén régóta ismert nyugtató hatásáról. A harmadik növényi összetevő a komló ősrégi kultúrnövény. Számos felhasználási módja mellett kevesen ismerik nyugtató tulajdonságát.


A tisztán növényi összetevőkből álló Valeriana Relax használata esetén oldódik a napi stressz okozta feszültség, csökken a szorongás, javul az alvászavar, és fizikai, szellemi teljesítőképességünk sem romlik a stressz tüneteinek hatására. A Valeriana Relax szelíd hatású növényi készítmény, ezért hosszú távon is biztonsággal szedhető, nincs mellékhatása, és kiválóan tolerálható. Fontos tény, hogy nem befolyásolja az akaratot, és a tudatot, és nem okoz hozzászokást sem. Szedésével kiválthatók a függőséget kialakító és sok mellékhatással rendelkező nyugtatók és altatók. Mi is hiszünk abban, hogy a természet nyugalmat sugárzó erejénél nem kellhet több ahhoz, hogy jobban legyünk, így a zselékapszula összetevőit kizárólag a természet „patikájából” válogattuk össze.


Tudjon meg többet a Valeriana Relax-ról!


 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL