ANGYALISKOLA

Meditálj Mumiah angyallal az életerőért és a jó közérzetért

Szerző:
Szabó Anna
Ha mostanában nem vagy valami jó formában, és több energiára és életerőre lenne szükséged, akkor próbáld ki az életerő meditációt.

 

Az élet megpróbáltatásai, a gondok, a helytállás sokunkat megterhel, és néha bizony úgy érezzük, fogytán az energia tartalékunk. Belefásulunk a hétköznapok rutinjába, és közben elfelejtjük, hogy milyen fontos energiaháztartásunk folyamatos karbantartása, feltöltése. Egészen egyszerű dolgok is segíthetnek, hogy visszanyerd erődet, vagy a jó közérzetedet. Akár egy rövid séta a természetben, egy kellemes zene, egy jó nagy alvás, de az angyalok segítségét is bátran igénybe veheted. Mumiah angyal különleges kristályenergiát bocsát a rendelkezésedre, mely az összes csakrádat feltölti életerővel.

Életerő meditáció

1. Lélegezd be mélyen a tiszta, hófehér fényt, az angyalok energiáját, és kilégzéskor szabadulj meg a negatív gondolatoktól, míg úgy érzed, megteltél a fehér fénnyel.

2. Képzeld, hogy a kristály energiaspirál csatornája vagy, a fejeden (a koronacsakránál) beáramlik, le a meridiánvonaladon, végig a testeden, egészen a gyökércsakrádig.

3. Könyörögj Mumiahhoz segítségért: „Mumiah, Mumiah, Mumiah, segíts belélegeznem a kristályenergiát a fejem tetején, át a meridiánomon, az összes energiaközpontomon, hogy életerővel és jó közérzettel töltsön fel. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

4.
Képzeld, hogy ez a tündöklő energia beáramlik a fejeden, majd egyre lejjebb, és közben érzed, hogy energiát ad és megerősíti az immunrendszeredet.


5. A kristályspirál leáramlik a meridiánodon, és gerinced végénél összeköt téged Föld Anyánkkal.

6. Testeden keresztül rákapcsolódtál az Egyetemes Forrásra, a kristályfény az energiaközpontjaidba sugároz.

7. A kristályban minden szín megtalálható, ezért energiád tökéletes egyensúlyba kerül, teljes nyugalom jár át.

8. Küldj szeretetet és fényt, majd köszönd meg az angyalok munkáját.

Repülj Iadel aranyszárnyin

A kimerülésed oka az is lehet, hogy nem tudsz túljutni a problémákon. Egy helyben toporogsz, és ez elszívja minden erődet. Iadel, az aggályok eloszlatásának angyala több szemszögből láttatja a problémákat, hogy nyugodtabban tegyél ellenük.

Iadel üzenete: Aranyszárnyaim kiemelhetnek földi gondjaidból, még ha csak egyetlen röpke pillanatra is. Megtartalak az időben és térben, olyan leszel, mint egy nagy madár, amelyik átszeli a végtelen eget, hogy a nyugodt pillanatban tisztábban lásd a helyzetedet. Ragadd meg a lehetőséget, és szárnyalj velem gondolatban, fel az égbe. Távolról nézz le a problémáidra és lásd őket kellő távolságból.

Hogy lásd a nagy egészet, a következőképp könyörögj Iadelhez:
„Iadel, Iadel, Iadel, engedd látnom a teljes képet, és helyezzük a dolgokat megfelelő megvilágításba, mert akkor fogom tudni, mit kell tennem. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.” Amikor bármilyen döntést hozol, próbálj meg a szíveddel is gondolkozni, ne csak a fejeddel.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL