ANGYALISKOLA

Sofiel a természet bőkezűségének angyala

Szerző:
Szabó Anna
Föld Anyánk bőkezűen osztja az egészséget, a teljességet, az örömöt és a boldogságot. Sofiel angyal megtanít arra, hogyan használd a föld erejét, és elhozza neked a teljesség üzenetét.

 

Sofiel, a természet bőkezűségének angyala Föld Anyánk arany sugaraira pattanva tanácsokat ad neked, hogy miként használd ki tápláló gyümölcsözönét. Mindig arra ösztönöz, hogy élj egészségesebb életet, ezáltal légy erősebb, mert ez nem csak neked, hanem a családodnak is előnyére válik. Sofiel angyal elhozza neked az arany filozófiát, az igazi üzenetet a teljes és örömteli életről.

Sofiel angyal tanácsa:

Egyél és igyál bölcsen, soha ne hanyagold el ezek fontosságát. Minél kevesebb káros anyagot vigyél a szervezetedbe, feldolgozott ételek helyett fogyassz egészséges táplálékot, és mindenképp vegyél magadhoz elegendő vitamin és ásványi anyagot, hogy egészséges maradj.

Lélegezz megfelelően (mélyeket), mert a légzés erőt ad az energiaközpontjaidnak.

Nézz körül és örvendj a természet szépségén. Engedd, hogy átsugározzon ez az öröm.

Tiszteld Föld Anyánkat. Szeresd őt és a bőkezűségét, tiszteld az állatokat és minden élőlényt, hogy kapcsolatban állsz minden élettel, és élvezd az előnyét.

Meditáció Sofiellel

Sofiel megmutatja, miként használd a föld erejét. Az alábbi gyakorlattal önmagadat erősítheted.

1. Szerezz egy darabka földet, és tedd egy tálkába.

2. Szerezz virágmagot vagy néhány rizs szemet, ültesd a földbe, közvetlen a felszín alá, majd önts rá pár csepp vizet.

3. Hunyd le a szemed és képzeld azt, hogy te vagy a mag.

4. Érezd, hogy a föld tápláló ereje felmelegít, erőt és energiát ad az élet vizének segítségével.

5. Fektess pozitív energiát a dologba, akard, hogy fejlődésnek indulj, hogy kitörj a fény felé, és érezd a győzelmet, amint áttöröd a földet.

6. Magadban kérd Sofiel angyalt, hogy ruházzon fel azokkal a tulajdonságokkal, amelyekre különösen nagy szükséged van.

7. Ezt a saját életeddel is megteheted, csak elegendő jó szándékra van szükség.

Vigyél otthonodba növényeket!

Sachlup, a növények angyala segít ösztönösen kiválasztani egy zöld cserepes növényt az otthonodba. Amikor ránézel, magadba szívhatod a zöld növekedés energiavibrációját, valamint a növény auráját. Ha színes növényre esett a választásod, akkor magadba szívhatod minden nap a növény színét is. Minél több növény vesz körül, annál kiegyensúlyozottabb, és boldogabb leszel. A természet energiái mindent megadnak nekünk, amire csak szükségünk van a boldogsághoz, és a lelki kiegyensúlyozottsághoz.

Könyörgés a növények angyalához

„Sachlup, Sachlup, Sachlup, add hogy az otthonomban, a kertemben és a réten élő növények örömünkre és gyönyörűségünkre fejlődjenek és virágozzanak. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.” Mondd ezt a növény fölött, amelynek szüksége van a segítségedre.

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL